Enorme drukte op tweede Historische Motorenshow
Uitgegeven op 09-11-2014 om 17:05  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het is een groot succes geworden, de tweede Historische Motorenshow in De Harmonie in Hippolytushoef. Zelfs een wereldkampioen kwam langs!


Een leuke verrassing voor de twee organisatoren van deze show, Ronald Hoekstra (links) en Gerard Numeijer (rechts), was het bezoek van de snelste zijspancoureur ter wereld Tim Reeves. Tim is wereldkampioen sidecars 2014. Hij kwam met zijspancoureur Kees Endeveld mee naar Hippolytushoef. Natuurlijk nam fotograaf Henk-Jan Wittink een foto van dit bezoek. Tim was, net zoals meer dan duizend (!) bezoekers onder de indruk van de vele mooie motoren die geŽxposeerd werden in de Parkzaal. De show krijgt dan ookzeker een vervolg, maar dat was voor aanvang al beklonken.

De liefhebbers keken hun ogen uit tijdens de show waar ook oud en nieuw elkaar ontmoetten. Op deze foto twee 50 cc wegracemotoren van George Looijesteijn uit Breezand uit een ver verleden met daarnaast de succesvolle Yamaha Dutch Supersport van neef Ron Looijesteijn (op de foto met bril achter zijn motor).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerland De Dentele - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...