Werk in uitvoering
Uitgegeven op 08-11-2014 om 10:03  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De komende week wordt op verschillende plaatsen in Hollands Kroon aan de weg gewerkt. Dit brengt uiteraard (verkeers)hinder met zich mee.

Onderhoud wegdek Heerenweg in Barsingerhorn.

Op maandag 10 en dinsdag 11 november 2014 wordt op een gedeelte van de Heerenweg in Barsingerhorn aan de weg gewerkt. Het betreffende weggedeelte wordt hiervoor tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
Ter hoogte van Heerenweg 196 wordt het wegdek vervangen. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van een laag oud asfalt en het aanbrengen van een laag nieuw asfalt.
Gedurende het asfalteren op dinsdag 11 november is de Heerenweg tussen de Mieldijk en de Leekerweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. De aanliggende woningen en bedrijven zijn wel bereikbaar.
Het openbaar vervoer heeft geen last van de werkzaamheden. Het asfalteren gebeurt in de periode dat de grote bus (lijn 153) niet rijdt. De buurtbus kan langs het werk rijden en hoeft zijn route niet aan te passen.

Groot onderhoud wegdek Koningsweg in Breezand
Op maandag 10 november 2014 wordt er op een gedeelte van de Koningsweg in Breezand aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de weg veilig te houden. Het betreffende weggedeelte wordt hiervoor tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
Op het gedeelte tussen de Zandvaart en de wegversmalling bij huisnummer 6 wordt het wegdek volledig vervangen. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van een laag oud asfalt en het aanbrengen van een laag nieuw asfalt.
Gedurende het werk is het betreffende deel van de Koningsweg afgesloten voor al het verkeer. De aanliggende woningen en bedrijven zijn lopend bereikbaar. De rest van de Koningsweg is bereikbaar vanaf de Schorweg.

Onderhoud wegdek Verlaat
Op een gedeelte van het Verlaat wordt van 10 tot en met 14 november aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de weg veilig te houden. Bij slecht weer kan het werk uitlopen. Het betreffende weggedeelte wordt tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.
Op een gedeelte van het Verlaat wordt het wegdek opnieuw bestraat. Het gaat hierbij om het Verlaat ter hoogte van huisnummer 24, veertig meter lengte aansluitend aan de asfaltweg.
Gedurende het werk is er geen doorgaand verkeer mogelijk tussen het Verlaat en Oude Niedorp.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zinkstukken afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...