Hippogym en Fysiotherapie HollandsKroon starten samenwerking
Uitgegeven op 05-11-2014 om 11:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Hippogym en Fysiotherapie HollandsKroon zijn vanaf 30 oktober 2014 gaan samenwerken. Hierdoor kunnen beide bedrijven de dienstverlening voor hun klanten verbeteren.Bij lichamelijke klachten kunnen klanten van Hippogym gebruik maken van de expertise van de fysiotherapeuten en patiŽnten van Fysiotherapie HollandsKroon kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Hippogym. Fysiotherapie HollandsKroon zal ook de nieuwe behandelruimte aan het Molenveld gaan gebruiken.
Door goed te bewegen herstellen mensen sneller van een blessure of operatie. Door de kennis van Hippogym en Fysiotherapie HollandsKroon te combineren, krijgen mensen een goed onderbouwd trainingsschema, wat zorgt voor een voorspoedig herstel. Ook kan men door specifiek te trainen blessures met sporten of werk voorkomen. Bij Hippogym zijn hiervoor alle faciliteiten aanwezig.
Mensen met lichamelijke klachten kunnen onder begeleiding van de fysiotherapeuten Trea Vader en Lars Zeeman van Fysiotherapie HollandsKroon iedere maandag en donderdag sporten van 13.00 uur tot 14.00 uur. Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie HollandsKroon via telefoonnummer 0227511656 of stuur een mail met uw vraag of aanmelding naar info@fysiotherapiehollandskroon.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Aspiration 5drs
€ 9.350,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...