Oude tijden herleven, duo De Helderse Jantjes in De Kasteleen
Uitgegeven op 12-11-2014 om 18:25  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een enorm gezeur aan de kop van Thea een verzoek van een aantal vaste bezoekers van het café hebben Leen en Thea Kooij besloten om duo De Helderse Jantjes naar Hippolytushoef te halen.


De Helderse Jantjes waren van 1978 tot en met 1988 altijd van de partij tijdens de Wieringer Kermis in de Aurora Bar. Eerst bij John en Ina Glas, daarna bij George Harting en voor het laatst trad dit legendarische duo op bij Henk-Jan Wittink. Het was in de tijd dat de café's met Kermis nog overal stampvol zaten. Sommige mensen zijn dan ook van mening dat de kwaliteit wat te gehoor werd gebracht door de muzikanten er toen niet toe deed, maar niets is minder waar, de kenners van de betere muziek verzamelden zich steevast in de Nieuwstraat waar De Helderse Jantjes de plaats van Fok en Sok hadden overgenomen op de buhne. Jan Boon, de voorman van het duo, met wisselende drummers maakten er altijd een groot feest van. als jan 'Circus Rens' speelde met de accordeon boven op zijn hoofd ging het dak eraf! De verwachting is dat er veel feestvierders van weleer op stukje nostalgie af komen. Vol is vol, de entree is vrij!


(klik op de afbeelding voor een geluidsfragment van deze virtuozen)

Op deze avond kijkt Nelon Racing nog even terug naar het afgelopen seizoen en kijken de teamleden vooruit naar 2015. In 2015 zal Nelon racing wederom van de partij zijn om RHL-Racing, Ron Looijesteijn bij te staan op de circuits in binnen- en buitenland.


(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Volkswagen Touareg Youngtimer bijtelling vriendelijk
€ 6.495,-

Honda CG 125 - unieke motorfiets met maar 8km op de teller.
€ 3.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...