Dijkgatboscross ontvangt Nederlandse Kampioenen
Uitgegeven op 03-11-2014 om 17:54  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Atletiekvereniging Wieringermeer ontvangt zondag 9 november bij de 30e Dijkgatboscross, die deel uit maakt van en de tweede wedstrijd is in het Roele de Vries crosscircuit, twee Nederlandse Kampioenen. De huidige kampioene op de cross Jenda de Boer en Fleur Baljet kampioene op de 10 kilometer maken hun opwachting bij de Dijkgatboscross.

De atletes van AV Horror team Mila Fryslan gebruiken de cross in hun trainingsvoorbereiding voor het komende NK cross in Tilburg, die op 26 en 27 november is. De Dijkgatboscross staat bekend als een gewild parcours, afwisselend, zwaar en soms heel zwaar. In alle categorieŽn wordt ieder jaar weer flink strijd geleverd om de beste plaatsen. Het is al wat jaren geleden dat in hetzelfde bos het NK veldlopen werd gehouden maar heden ten dage is de Dijkgatboscross nog steeds een aansprekende cross onder de deelnemers en toeschouwers.

Aan dit jaarlijks terugkerende evenement doen honderden atleten mee in alle leeftijd categorieŽn. AV Wieringermeer hoopt ook dit jaar weer een groot deelnemers veld aan de start te mogen verwachten.
De eerste lopers starten om 10.00 uur vanaf parkeerplaats Dijkgatsbos, Noorderdijkweg 27a.
Voor verder info zie: www.avwieringermeer.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...