Tonegido-Kleine Sluis put vertrouwen uit overwinning
Uitgegeven op 03-11-2014 om 10:39  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De handbalmannen van Tonegido/Kleine sluis hebben na de mindere wedstrijd van vorige week laten zien waartoe zij in staat zijn. Ik denk de beste wedstrijd tot nu toe oordeelde coach Arjan Slaghekke.

Vorige week verspeelden we de wedstrijd in de tweede helft. Hierover hebben we afgelopen week gesproken en er lering uit getrokken. De ploeg van Tonegido/ Kleine Sluis ging als een bezetene van start en VLC moest het antwoord duidelijk schuldig blijven. De voorsprong werd door goed samenspel en een aantal fraaie combinaties snel uitgebouwd tot 12 3. Voor het publiek was het een zeer vermakelijk deel van de wedstrijd.
De rust werd bereikt met een voorsprong van 17 -10.
Even leek het er op dat de geschiedenis zich zou herhalen en dat de mannen uit Hippolytushoef het weer zouden laten lopen. VLC scoorde direct na rust vier keer, tegen n voor Tonegido/Kleine Sluis waardoor het 18 14 werd. Na deze korte mindere periode herpakten de heren zich en lieten ze zien wie vanmiddag de baas was in sporthal Wieringen. VLC kwam er niet meer aan te pas en waar vorige week de wedstrijd uit handen werd gegeven werd hij nu binnengehaald. Na een goede eindfase stond er een eindstand van op 30 tegen 19 op de teller. Een verdiende overwinning waar niets op af te dingen valt aldus de coach. Als we deze lijn kunnen doorzetten zijn we in staat om ook de volgende twee belangrijke wedstrijden een goed resultaat neer te zetten en mee te doen om de bovenste plekken in deze poule. Volgende week zondag komt eerst de koploper CSV/Meervogels op bezoek, de week er na staat de kraker tegen VZV in t Veld op het programma. Een belangrijke periode komt er aan en we moeten nu laten zien waar toe we in staat zijn.

Doelpunten: Gijs Bakker 10x, Sietse Bakker 8x, Maikel Baars 4x, Auke Hiemstra 3x,
Stefan Idema 2x, Jozef Ziacek, Senne Hiemstra en Marijn Arends allen 1x
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aurora Bar met vloerbedekking - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...