Klaverjasweekend in Dorpshuis Hippo
Uitgegeven op 01-11-2014 om 01:16  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOIEF - De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) organiseert het zesde Koppel-klaverjasweekend. Het tweedaagse toernooi wordt op zaterdag 8 en zondag 9 november gespeeld in het dorpshuis aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef.

Klaverjassen is het meest beoefende kaartspel in Nederland. Liefhebbers kunnen op 8 en 9 november de strijd aanbinden om het open kampioenschap van Wieringen. Er wordt met vaste maat gespeeld. Zowel op zaterdag, als op zondag worden twee maal drie partijen gespeeld. De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur. Na de eerste drie partijen is er een lunchpauze. Het beste koppel krijgt aan het eind van het toernooi op zondagavond een wisselbeker uitgereikt. Alle gespeelde partijen tellen mee voor de eindrangschikking. Daarnaast kunnen nog leuke andere prijzen worden gewonnen met het klaverjassen of in de verloting op zondag.

Het klaverjasweekend is vooral een gezelligheidstoernooi. Het is niet de bedoeling om met het bekende mes op tafel te spelen. Deelnemers worden verzocht zich dan ook alleen met sportieve bedoelingen te wapenen. Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 per persoon, inclusief lunch op beide dagen. Donateurs van de D.A.S. betalen € 2,50 minder. Koppels kunnen zich aanmelden bij Michel van den Ham, tel.06-15120067 of per e-mail bij michel12121973@hotmail.com of dassecret@quicknet.nl. Supporters en andere belangstellenden zijn van harte welkom in dorpshuis Hippolytushoef.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Alvitlo school na de brand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...