Gemeenteraad akkoord met maatwerk recycle-tarief
Uitgegeven op 17-12-2021 om 11:01  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft op 4 november ingestemd met het recycle-tarief met als doel het restafval per huishouden te verminderen. Wel had de raad het college opdracht gegeven om met een maatwerkplan te komen voor bijzondere doelgroepen.

Afgelopen donderdag heeft de gemeenteraad ingestemd met deze maatwerkregeling recycle-tarief. Hierin staat dat inwoners met een medische indicatie, die hierdoor extra afval hebben, financieel gecompenseerd worden.

Verordening fysieke leefomgeving
In de verordening fysieke leefomgeving zijn bestaande regels voor in de buitenruimte samengevoegd. Het college heeft daarin ook een aantal aanpassingen voorgesteld, zoals het niet toestaan van het oplaten van ballonen. De raad heeft besloten de verordening aan te nemen met een aantal wijzigingen. Zo blijven de winkeltijden op zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur, moet de gemeente een vergunning hebben voor het kappen van bomen en is het plaatsen van tijdelijke handelsreclame in de openbare ruimte zoals sandwichborden en driehoekborden niet meer toegestaan.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Volkswagen Transporter 2.0 Dubbele Cabine automaat
€ 29.995,- (excl. BTW)

Toyota Yaris 1.0 Vtti Comfort airco
€ 7.895,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...