Worstenmakerij Slager Ottens gecertificeerd met ISO 22000 certificaatUitgegeven op 21-01-2014 om 15:58 |
link |
bewaar |
printWESTERLAND - In een half jaar tijd is de worstenmakerij van Ottens omgebouwd tot een hypermoderne worstenmakerij. Een ISO 22000 certificaat is uiteraard verleend. Het bedrijf voldoet nu aan alle eisen.
Worsten en fijne vleeswaren Vincent Rep bereider met het certificaat. Hij mag in een hypermoderne ruimte werken.
Worstmakerij
In de eigen worstmakerij op Westerland worden dagelijks de lekkerste worsten en vleeswaren gemaakt. Grillworst, rookworst en metworst, het assortiment is zeer uitgebreid. Al de hammen worden op ambachtelijke wijze gerookt, en dit gebeurt ook in de eigen worstmakerij.vIn het winterseizoen kunt u in de slagerij terecht voor de beroemde overheerlijke snert, deze erwtensoep wordt ook in Westerland gekookt.
De vloeren zijn vloeistofdicht, de wanden en plafonds allemaal voorzien van gladde hygiënische kunststof afwerklagen. De ruimte kan bij wijze van spreken dienen als operatiekamer, zoveel aandacht is er aan besteed. Dat moet ook wel als je voor de zwaarste eisen kiest. Verder zijn er grote koel- en vriescellen waarin de ingrediënten op de juiste temperaturen worden opgeslagen voordat zij verwerkt worden. Mocht de stroom uitvallen op Westerland, dan beschikt Ottens over twee aggregaten waarmee de eigen stroom kan worden opgewekt.
Kwaliteit uit eigen rokerij.
De lekkerste hammen!
Een bedrijf blijft vernieuwen en zal zich altijd aan de standaard moeten houden. De slager bepaalt het eindresultaat, en dat gaatgepaard met ambachtelijk vakmanschap.