Tuincentrum vindt gemeente traag
Uitgegeven op 23-08-2004 om 09:13  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Tuincentrum Meliora in Middenmeer is bang dat zij aan het einde van het jaar geen vuurwerk kan opslaan en verkopen, indien de gemeenteraad pas eind september een beslissing neemt over de bouwaanvraag. De traagheid van de gemeente Wieringermeer kost omzet. En klanten moeten een ander adres zoeken.

Dit stelt mr. P. Poels van Van den Wildenberg & Halder advocaten in zijn pleitnota, die erop gericht is dat de gemeente op korte termijn een besluit neemt over de vrijstellingsprocedure die moet leiden tot een bouwvergunning voor Meliora aan de Hoornseweg.

Volgens de advocaat van eigenaar N. Quaedvlieg maakt iedere week vertraging in de besluitvorming het minder waarschijnlijk dat Meliora tijdens de jaarwisseling over de noodzakelijke bouwkundige voorzieningen kan beschikken.

,,Voor de goede orde benadruk ik dat cliŽnt met medeweten van het gemeentebestuur al de nodige jaren rond de jaarwisseling maximaal 1000 kg consumentenvuurwerk opslaat en verkoopt, hetgeen hem vanwege de gemeente ook expliciet is toegestaan en waarvoor hij al die tijd een milieuvergunning heeft gehad. Maar dat het eerst dit jaar, in verband met de aangescherpte eisen van het Vuurwerkbesluit, noodzakelijk is geworden ter plaatse bouwkundige voorzieningen te treffen.''

Klik hier om het complete artikel te lezen.

(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klein Smerp rioolwerk Zeestraat Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...