VZV loot Malaga
Uitgegeven op 23-11-2021 om 18:38  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - JuRo Unirek/VZV speelt in het kader van de EHF cup in 't weekend van 8/9 januari thuis in Sporthal 't Zijveld tegen Malaga. Een week later wordt de return tegen regerend landskampioen Malaga in Zuid Spanje gespeeld.

JuRo Unirek/VZV schakelde eerder Ferizaj en Vardar uit. VZV won de uitwedstrijd tegen Vardar overtuigend met 25-35. In de wedstrijd in de eigen vertrouwde Sporthal op het Sportcentrum aan de Rijderstraat had het team van trainer/coach Rolf Schulte meer moeite met Vardar en wist een nipt 26-26 gelijkspel uit het vuur te slepen.
Momenteel staat VZV na 7 wedstrijden derde in de Nederlandse Handbalcompetitie achter koploper VOC en de andere geplaatste deelnemer Cabooter Handbal Venlo in de EHF cup.Malaga is de vorige bekerwinnaar van de EHF cup en elimineerde in de vorige ronde Quintus.
Malaga was in de derde ronde beduidend sterker dan Quintus, dat de twee wedstrijden in Zuid-Spanje afwerkte.
Malaga bezet na tien duels de vierde plek in de Spaanse competitie, vijf punten achter koploper Bera Bera San Sebastian.

Of de wedstrijd van 8/9 januari in Sporthal 't Zijveld met of zonder toeschouwers zal zijn is nog niet duidelijk. Een coronatoegangsbewijs d.m.v. QR code is dan zeker van toepassing.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Politie - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...