Aanleg glasvezel in Wieringerwaard
Uitgegeven op 22-11-2021 om 21:05  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWAARD - In Wieringerwaard is begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Met dit snelle netwerk is het mogelijk voor inwoners van Wieringerwaard mogelijk om een glasvezelabonnement af te sluiten. Het glasvezelnetwerk is van het bedrijf Kabeltex. De aannemer is Schraag Straatwerk c.s.

De kabels worden voor de woningen langs onder de stoep of straat gelegd. Daarbij maakt de aannemer gebruik van een graafmachine. Als uw voertuig geparkeerd staat in de straat waar wordt gewerkt, graag deze even verderop parkeren. Zo kan de graafmachine gemakkelijk over de stoep bewegen en wanneer nodig de straat gebruiken.
Het is mogelijk dat de werkzaamheden voor overlast zorgen en dat het soms langer kan duren voordat u bij uw woning kunt komen. Als de stoep wordt afgesloten, dan probeert de aannemer de overlast zoveel mogelijk te beperken.

De werkdagen van de aannemer starten om 07:00 uur en eindigen rond 16:00 uur. Wanneer nodig, kunt u altijd een uitvoerder die aan het werk is aanspreken. De werkzaamheden duren tot in april 2022.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 8.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Woudenberg en zijn Mockin Birds - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...