Alle kleintjes aan de verse hap!Uitgegeven op 18-02-2013 om 14:12 |
link |
bewaar |
printHOORN - Dit jaar nóg meer kleintjes aan de verse en zelfbereide hap? Dat kan, want binnenkort zijn de workshops Babycooking en Koken voor je Peuter te volgen in Lambertschaag.
Vanaf 2 februari 2013 geeft Mariska Rinkel, diëtist bij Omring, workshops in De Kooksalon van Rémon Blokhuis in Lambertschaag. Deze combinatie van culinaire en voedingskundige expertise staat garant voor de ideale combinatie van lekker én gezond.
Bij de workshop Babycooking staat smaakontwikkeling en vanaf de eerste hap lekker gevarieerd eten centraal. Zo groeit jouw baby op tot een gemakkelijke en gezonde eter, de droom van elke ouder. De deelnemers ervaren de workshops, waarbij wordt gekookt met niet-alledaagse ingrediënten, als informatief en zeer inspirerend. Daarnaast is het een heerlijk verwenmoment in drukke tijden. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers met een koeltas vol zelfgemaakte babyhappen en kookboek huiswaarts.
Veel deelnemers hebben de smaak zo te pakken, dat ze ook de vervolgworkshop ‘Koken voor je Peuter’ volgen. Hierbij wordt onder andere ingegaan op een aantrekkelijke presentatie, lekkere hapjes voor tussendoor, gezonde traktaties, drankjes en slim broodbeleg. Deze workshop is interessant voor ouders van peuters tussen de 1 en 4 jaar. Meer informatie, data en locaties zijn te vinden op
www.babycooking.nl.