"Zie de Mens"
Uitgegeven op 14-01-2004 om 07:57  |  link  |  bewaar  |  print

Doe ook mee aan het samenstellen van een expositie in de Hippolytuskerk gedurende de 40-dagen of vastentijd 2004! – (De weken na het carnaval tot Pasen).

Hoe?
Geef datgene in bruikleen aan de werkgroep waar je het eerste naar grijpt, opzoekt, naar kijkt, leest, aan denkt, als je je: eenzaam, verlaten, intens verdrietig, of onbegrepen voelt. Dit kunnen voorwerpen zijn in jouw bezit, of zelf vervaardigd zoals: foto`s, handwerk, schilderijen, beelden, boeken, gedichten, teksten of andere materialen. Maar ook gedachten of beelden verwoord of op welke wijze dan ook vastgelegd, zijn van harte welkom. Het aangeboden materiaal kan al dan niet anoniem geëxposeerd worden.

Waarom?
“Zie de mens” zegt Pilatus tijdens het oordeel over Jezus zoals hij daar staat, met doornenkroon en soldatenmantel. Die woorden onderstrepen zijn eenzaamheid en verlatenheid. Het lijden van Christus is een universeel thema, dat wij mensen in onszelf herkennen of verbinden met het lijden van de mensheid. Toch blijkt steeds dat wij mensen in de diepten van ons bestaan in staat zijn de hoop levend te houden, troost te vinden èn te geven.

Herken je dit? Je denkt erover mee te doen? Graag vernemen wij dat vòòr 1 febr. 2004. Je hebt iets in gedachten, maar weet niet of dat de bedoeling is? Overleg even met Henk Broer ( tel. 593853) of Gerdien Ottens ( tel. 593348 ), de organisatoren namens de Protestantse Gemeente van Wieringen.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Erepoort van Zeegras - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...