Gehandicapten Platform Hollands Kroon
Uitgegeven op 11-09-2012 om 09:36  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het Gehandicapten Platform Hollands Kroon zoekt vrijwilligers die bereid zijn om het bestuur te ondersteunen in het zoeken naar oplossingen binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning oftewel de WMO.

Wij denken hierbij aan mensen die bereid zijn om mee te denken over het beleid dat gevoerd wordt en gaat worden voor de mens met een beperking. Hieronder valt een ieder met een lichamelijke – verstandelijke en visuele beperking. Heeft u hier enige ervaring mee en bent u bereid om hier een aantal uren per maand uw energie in te steken dan bent u misschien wel de juiste persoon voor ons. Wij doen wij aan scholing en bezoeken de cursussen van verschillende belangen organisatie`s. Op deze cursussen worden wij bijgeschoold in de veranderingen die plaats gaan vinden in de toekomst, maar ook hoe te onderhandelen met de desbetreffende instantie`s zoals o.a. de beleidsmedewerkers van de gemeente Hollands Kroon.
In de voorgaande jaren was dit platform bekend onder de naam Gehandicapten Platform Anna Paulowna en voor dat de WMO Adviesraad in het leven geroepen werd waren wij de gesprekspartner van de Gemeente. Nu dat we gemeente Hollands Kroon zijn en er zoveel plaatsen onder een gemeente vallen wordt het een grote taak voor ons om alle plaatsen te bezoeken om te zien hoe of het staat met de toegankelijkheid voor de mens met een beperking. Wij zijn dus opzoek naar mensen die bereid zijn om deze taak op zich te nemen, dit houd in dat er openbare gebouwen bezocht moeten worden op hun toegankelijkheid, straten en trottoirs die niet aan de gestelde eisen voldoen dat die gemeld worden. Het bezoeken van mens met een beperking die behoefte heeft aan een luisterend oor of een doorverwijzing. Ook zijn wij opzoek naar mensen die zich als belangstellende bij ons aan willen melden zij ontvangen van ons de nieuwsbrief waarin de bezigheden van het platform vermeld worden, maar zoals u allen weet zijn de bezuinigingen groot en deze heeft ook ons platform getroffen, wij vragen dan ook aan diegene die zich bij ons aanmelden of zij bereid zijn om een minimale bijdrage van €5.00 ( of meer) per jaar te doneren aan de Stichting GP-HK. De ontevredenheid waar u mee worstelt is voor ons van groot belang daarom vragen wij u dat te melden zodat wij daarmee aan de slag kunnen en de beleidsmedewerkers hierop aan kunnen spreken om te zien of er een oplossing gevonden kan worden.
Bent u geïnteresseerd of hebben wij uw interesse gewekt neem dan contact op met,
info@gp-hk.nl – Of via St.GP-HK Postbus 20 1760 AA in Anna Paulowna.
Via de telefoon zijn wij te bereiken onder de nummers, 0223-531935 of 0223-532798
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Piet Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...