Het Repair Café gaat weer van start!
Uitgegeven op 13-10-2021 om 13:40  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Wat doe je met een broodrooster dat defect is of een koffiezetapparaat dat water lekt? Weggooien? Nee liever niet! Bij het Repair Café draait het om repareren. Je vindt er gereedschap, deskundige vrijwilligers om allerlei reparaties uit te voeren en een heleboel gezelligheid.Op 21 oktober kunt u weer terecht bij het Repair Café tijdens de Open Inloop van Wonen Plus Welzijn in 't Posthuis Middenmeer. Iedere 3e donderdag van de maand kunt u uw kapotte apparaat of gereedschap van 9:30 tot 11:30 uur bij de vrijwilligers brengen. De reparaties vinden plaats tijdens de Open Inloop en u kunt, terwijl u wacht, even aansluiten voor een lekkere kop koffie en een gezellig praatje. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er onderdelen vervangen moeten worden.

De Open Inloop vindt iedere 1e en 3e donderdag van de maand plaats in 't Posthuis,
op 21 oktober, 4 november en 18 november, 2 december en 16 december. U bent van harte welkom voor een praatje, een kop koffie en om een leuke ontmoeting te hebben met anderen. De Open Inloop is voor iedereen en voor alle leeftijden. Loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn.
Wilt u meer weten over de Open Inloop en het Repair Café? Kom dan naar de Poststraat 16, 1775 AW Middenmeer of neem contact op met het servicepunt Wieringerwerf van Wonen Plus Welzijn. Tel.: 0227 600079 - Mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl. Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oosterland Akkerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...