Tijdens de verkiezingen wordt er wel iets vergeten
Door: Redactie

Uitgegeven op 11-03-2023 om 02:31

HOLLANDS KROON - (Door Ramon Kostwinder, redacteur) Deze 'brave borst' slaat even tien jaar geschiedenis in onze gemeente over waarin met name zijn partij een flinke hand in de soep of vinger in de pap had.

Of... slaat hij de plank totaal mis?


Totdat er in 2022 een andere 'regering' kwam in Hollands Kroon waren het vooral de landelijk gevestigde partijen die er mede verantwoordelijk voor waren dat deze datacenters gebouwd werden beneden Middenmeer. Zijn uitspraak staat in schril contrast tegenover de door zijn partij genomen besluiten. Maar ja, zo gaat dit tijdens de verkiezingsstrijd...

De bouw van het nieuwste datacenter ten westen van de A7 is genomen op het moment dat zijn partij de CDA het nog voor het zeggen had. Er zijn mensen die denken dat dit is besloten door de huidige coalitie, dit klopt dus niet, voordat het huidige college aantrad was het besluit van deze nieuwbouw al genomen. De huidige coalitie heeft nu juist de rem erop gezet, zie de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezing van vorig jaar, de heer op de foto had zijn huiswerk dus beter moeten doen.

Aan de andere kant gezien, misschien is dit wel een kwinkslag om over drie jaar weer mee te mogen doen in de regering van Hollands Kroon. Zo kwam raadslid Jan Dijkshoorn tijdens de betoging van de boeren in juni op zijn fiets naar de raadsvergadering gestoken in een fris-groen Campina-Melkunie jasje om zo op deze wijze zijn steun te betuigen aan zijn collega's die op dat moment niet echt blij waren met de in Den Haag genomen besluiten door zijn partij. Of hij wilde niet met eieren bekogeld geworden, wie weet het?
Inderdaad, de CDA doet zijn best. Ach, ik, noem het wiebelkonten.

Reacties (2)
Johan
@2023-03-11 02:43:26
 Wat een ongelooflijke ezel, wist hij niet dat het zijn eigen partij was die deze dingen heeft laten bouwen in de Wieringermeer? Wat een domkop.
 
Kuijper
@2023-03-11 04:56:44
 Wat een allemachtige klootzak, zit zijn eigen club af te kraken die dit hebben mogelijk gemaakt. Hoop echt dat er niks meer van het CDA overblijft.
 
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Occasions
Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 16.500,-

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeilen in een bootje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...