Gelukwens
Door: Bert Loos

Uitgegeven op 20-02-2022 om 15:18

De wereld gaat na de corona-ellende stapje voor stapje open. Dat is goed nieuws. Ik heb virusvoorvechter Willem Engel dan ook onderstaande gelukwens gestuurd.

Mijnheer Engel, gefeliciteerd!

De lockdown is voorbij. U mag dus weer dansles gaan geven. U bent dan niet langer afhankelijk van giften, maar kunt weer zelf uw brood verdienen.
Vriendelijke groeten, Bert Loos

Ik had graag een wenskaart aan hem gestuurd, maar wist zijn adres helaas niet.
Hoewel ik enige moeite heb gedaan om zijn adres te achterhalen bij viruswaarheid.nl, is dat helaas niet gelukt.
Ik waagde drie pogingen via het contactformulier op de website van Viruswaarheid met de volgende vraag: Kunt u mij het adres van meneer Willem Engel toesturen. Bij voorbaat dank!
Even zovele keren kreeg ik keurig een standaardantwoord: Bedankt voor je bericht. Weet dat we ons best doen, alles bekijken en dat beantwoorden tijd kost. Daar bleef het bij, daarom beantwoordde ik de laatste standaardmail met de vraag wanneer ik antwoord kon verwachten.

Het antwoord kwam, met de logische vraag waarom ik het adres van Willem zou willen hebben. Ik liet weten, dat ik hem wilde gelukwensen als de lockdown beëindigd is.
Viruswaarheid was blij met deze geste: Ik snap het... Mooi idee! Echter.. Daarvoor ga ik je niet het adres van Willem sturen. Je kunt hem ook via dit mailadres een gelukwens sturen.
Dat was een onbevredigend antwoord, want ik wilde graag een kaartje sturen. Vandaar de volgende reactie: Dat valt me tegen. Maar nu heb ik Willen Engel een beetje beter leren kennen: Wel de adressen van anderen online zetten, maar niet het lef hebben om zijn eigen adres wereldkundig te maken. En toch beweren, dat hij transparant is.
Viruswaarheid liet mij weten, dat ik had moeten weten dat als je een beetje je best doet je het adres van Willem op internet kan vinden. Maar ik heb op internet gezocht en ben begonnen bij Viruswaardheid, omdat ik dacht dat dat de snelste weg was.
Viruswaarheid kan de slogan 'In liefde voorzien wij mensen van informatie' helaas niet helemaal waar maken.

Ik heb mijn gelukwens toch maar per e-mail verzonden, want in liefde geef ik Willem Engel een steuntje in de rug...


Reacties (2)
Peter Lont
@2022-02-22 10:05:14
 Goed gedaan Bert๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿคฃ
 
Henk-Jan
@2022-02-22 20:20:09
 Prachtig
 
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 16.500,-

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kijken naar de vloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...