Vakantie
Door: Pink

Uitgegeven op 10-07-2021 om 10:44

Vanochtend werd ik wakker op een vakantiepark in de Noordoostpolder. De weg er naar toe was kaarsrecht, met aardappelvelden aan beide zijden.
De sfeer zat er goed in, mijn reisgenoot had na wat gezoek de lokale zender radio 527 (?) gevonden en Bob Marley schalde relaxed door de auto, maar de omgeving was op het eerste zich toch niet zo heel inspirerend. Het leek teveel op de Wieringermeer. Dat heeft ook wel zijn charme, maar als ik op vakantie ga, wil ik toch liever een andere omgeving.
Het Slootdorp gevoel werd versterkt door dorpen als Rutten en Bant.

Maar eenmaal ter plekke verdween het Wieringermeer-gevoel als sneeuw voor de zon. En heerlijk parkje met veel bomen, meertje en pittoreske huisjes. Bij aankomst glibberde er een slangetje over het pad het meertje in.
Heerlijk, een totaal andere wereld, meteen het goede vakantie gevoel.

In de vroege ochtend floten de vogels mij al het bed uit. Het bed is een stuk smaller dan ik gewend ben en in plaats van de gebruikelijke kuil waren deze bedden uitgerust met een soort berg waar ik van vannacht elk kwartier dacht dat ik eraf zou glijden. Dus de ochtend kwam iets te vroeg.
Maar de oorverdovende stilte maakte alles goed. Op een stoeltje voor het huisje, met uitzicht op het meertje en een kopje sterremix-thee is de dag heerlijk begonnen.
En rietzanger (denken we) maakte de ambiance compleet.

Fijn weekend
Liefs, Pink.

Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Toyota C-HR 18 Hybrid Bi-Tone Plus
€ 21.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bus in de sloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...