Willem gaat voor de flappies en heeft schijt aan zijn volgelingen
Door: Peeuwkongt

Uitgegeven op 03-06-2021 om 01:58

Paaldanser Willem gaat met 50.000 Euries donatiegelden aan de haal en koopt hiermee een stukje grond in Spanje stond te lezen in de kranten. Bedondert hij hiermee de volgelingen van de echte virus waarheid?

Het geld is niet weg, het is even ergens anders.... Willem gaat voor de flappies en even niet voor de ........? Met wat er van de donaties over is kunnen ze misschien juist de kosten van alle verloren Rechtszaken betalen. Hij heeft er niet één gewonnen, dit zegt genoeg. Dan staat er voorlopig geen hutje op zijn Spaanse erf.

Ik zeg... dit is pure diefstal van goedgelovige mensen die 'Heil zagen' in deze dansende Messias. Conclusie... hij heeft gewoon het geld in zijn eigen zak gestoken, waarvan akte, een andere verklaring kun je hier niet op loslaten. Arme mensen die gedoneerd hebben, immers, de meeste van zijn volgelingen hebben het denk ik al niet zo breed, mensen met bedrijven en harde werkers hebben het toch al niet zo op met deze flierefluiter.

Die arme volgelingen die ook nog eens meestal noodgedwongen op Facebook bij werkgever 'UWV' moeten invullen gaan dan wel weer binnenkort noodgedwongen op minder dan anderhalve meter te voet op bedevaart naar ergens in Spanje om zijn grond te kussen zonder mondkapje. Dat dan weer wel. Het is dus wachten op de Spaanse mutatie.

Is CDA campagnevoerder Van Lienden zijn makker?
Hij verdiende 'maar' iets van twee dubbeltjes per medisch goedgekeurd mondkapje, een kniesoor die hierover valt. Als mijn buurman een nieuwe fiets uit China verkoopt aan een tevreden klant pakt hij minimaal 100 Euro, alles is betrekkelijk.

En het is onze schuld dat dit aan de grote klok gehangen werd, want hij zou dus het geld anders voor goede doelen gebruiken. Dat kan vanwege de opgelopen imagoschade nu even niet en moet hij het 'noodgedwongen' zelf gebruiken om te kunnen overleven. Ik heb echt met hem te doen, arme stakker...

Reacties (3)
Jan
@2021-06-03 13:07:23
 De spijker op zijn kop, zo is het precies.
 
Johan
@2021-06-04 01:39:20
 Het is dus een rover.
 
G. de K.
@2021-06-09 11:50:47
 Hahaha.... die mafkees is dus een ordinaire boef.
 
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Occasions
Te koop Renault Twingo bouwjr. 2010
€ ,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Pieter Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...