Goed zoeken loont...
Door: Henk-Jan

Uitgegeven op 05-03-2021 om 23:40

Vandaag een geweldig moment. Ik was even bij John met een probleempje aan de computer. Komen er twee kleine kinderen binnen met de vraag of ze iets konden uitzoeken voor 1,65. Dit viel niet mee dus John gaf ze allebei gratis een kadootje vanaf het rek, iets om aan je telefoon te plakken, een aardigheidje. Dit werd met dank in ontvangst genomen. Ze probeerden hierna bij de Etos te scoren, immers, het geld was er nog., u weet, dat moet op.

Direct hierna stond ik voor de winkel met Edwin Bellis buiten te praten toen één van de twee kinderen al speurende op het wegdek ons tegemoet kwam struinen. Edwin vroeg: "Zoek je iets?" Ja, zei het jongetje, ietwat gedeprimeerd "Ik ben een Euro verloren en die zoek ik, want daar mocht ik iets voor kopen". Sip dus, je bent zomaar je geld verloren. Edwin voelde het kleine leed en draaide zich om, hij greep een Euro uit zijn knip en gooide die zonder dat het jongetje het zag in de goot en riep: "Hé... hier ligt ie!" Het jongetje keek op en om en zei "O, maar hier ligt er ook één"
Geweldig, toen had hij er dus twee, we lagen dubbel van het lachen.
Zo'n momentje dat je nooit vergeet.

Was een geweldig leuk kereltje. Hij was met een meisje, ik vroeg nog "Is dat je vriendin waarmee je zojuist in de winkel was?" Nee zei hij, "Ik heb er nog één..."

Reacties (2)
Netty Veuger
@2021-03-06 00:07:19
 Henk-Jan dit bewijst maar weer de humor ligt op straat.
 
Pink
@2021-03-06 13:44:29
 👍 en ik maar zoeken naar inspiratie voor een column. Het lukte deze week niet. Het lag blijkbaar voor het oprapen bij Bellis voor de deur. Daar was ik nog niet langs geweest.

Liefs
Pink
 
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutjestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...