De hond op de bank
Door: Pink

Uitgegeven op 18-12-2020 om 19:37

Vakantie, heerlijk. Niet dat er voor de buitenwereld iets verandert, want de auto staat als sinds maart alle dagen gewoon voor de deur. Maar voor mijzelf is het wel anders. Geen wekker, geen jongens die er vroeg uit moeten, geen online vergaderingen. Gewoon even helemaal niks.
De eerst legpuzzel is vandaag al gemaakt. De aardappels waren daardoor droog gekookt, want ik lette niet op. Ik moest en zou nog even een stukje verder puzzelen.

Nu even languit op de bank.

De hond kijkt me aan met vragende ogen. Ik las laatst dat een hond, sinds hij gedomesticeerd is, een extra paar spieren heeft ontwikkeld waarmee hij smekend kan kijken. Onze hond heeft dat verder ontwikkeld en is inmiddels meester in het meelijwekkend kijken.Hij heeft al eten gehad en het rondje lopen doen we altijd later op de avond, dus waarom er nu gebedeld wordt is mij een raadsel.
Plots springt hij op de bank, wat absoluut niet mag bij ons in ons huis.
Natuurlijk weet ik ook wel dat hij prinsheerlijk op de meubels ligt zodra ik mijn hielen licht, maar zolang ik thuis ben heeft hij zich aan de regels te houden. En dat doet hij eigenlijk ook altijd wel.

Maar vandaag is het blijkbaar anders. Hij gaat lekker in het holletje bij mijn knieën liggen met zijn kop op mijn benen. Een diepe zucht ontsnapt uit zijn lijf en hij let er goed op dat zijn ogen geen contact met mij maken, want natuurlijk weet hij ook wel dat dit echt niet mag.

Ik laat het voor een keertje gebeuren. Het is voor hem ook vakantie.

Morgenavond heb ik spijt. Dan denkt ie dat het normaal is dat honden op de bank liggen...

Liefs, Pink

Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 16.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes jeugd 1972 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...