Lewis heeft een punt, maar wel waar het hem uitkomt
Door: Henk-Jan Wittink

Uitgegeven op 03-07-2020 om 02:21

Rare piemel die Lewis Hamilton, op TV heel zielig met een ketting om zijn nek stoer doen en een zwart pak en zwarte auto omdat de eerste wedstrijden in Oostenrijk zijn.

Ik heb een vraagje aan hem, race jij dit jaar wel in Qatar als dat doorgaat dit jaar? Daar gaan zijn ze ook niet zuiver met mensen omgegaan toen de stadions werden gebouwd voor het WK voetbal. Misschien gaan Virgil en Memphis er dan ook niet heen.

Of waar jouw hoofdsponsor is gevestigd? Maleisië, Petronas? Daar zijn homo's verboden lijkt het. Lees dit Lewis: https://www.beout.be/2019/11/21/stokslagen-voor-homomannen-in-maleisie/?fbclid=IwAR20Ou8bRqGwH3t0HSOLOv0vXck5zoLYzQ_AJijarj8fUEj211eLOIxLTzo Maar je laat wel iedere maand het geld op je rekening bijschrijven, doe dat dan ook niet.

Je bent in mijn ogen een grote stakker, vond je eerder altijd leuk. Maar als het om de poen en de punten gaat zul je wel niet thuisgeven... Net als de rest reageer je alleen als het je even uitkomt.

Ik hoop dat Max wint, die houdt zich gelukkig afzijdig.

En mijn collega Marvin, zo zwart als een schoolbord, is zo blij in Nederland waar hij ooit met een omweg vanuit Suriname is naartoe gekomen. Zei zelf: "Ik heb nu een eigen huis en een nieuwe auto voor de deur, ik ben er blij mee! Ik moet er niet aan denken dat ik nu in de rimboe in een boom zou zitten!' O ja, hij schminkt zijn kinderen (Moriaantjes) zo zwart als roet in december omdat zij dit willen.

De wereld is knettergek aan het worden.

Slavernij is kut, dat vind ik en jij, dat mag niet. Maar Lewis rijdt wel vrolijk zijn rondjes in plaatsen waar zij er geen rekening mee houden als het hem even uitkomt, kassjing kassa!

Als Lewis een statement wilt doen zegt hij morgen zijn contract op om zijn woorden daad bij te zetten. Dan is het een kerel.

Nee, dat doet ie niet, wat ie wel doet? Hard roepen dat er te weinig 'witte' bandenstapels in de bochten staan. Die zijn nu allemaal zwart, kan echt niet meer.

Wat is het merk van Lewis zijn raceauto ook alweer?

Mercedes-Benz en Nazi-Duitsland

Na het aan de macht komen van Adolf Hitler in Duitsland in het begin van 1933 braken er betere tijden aan voor Mercedes. Mercedes produceerde luxe personenwagens waar de nazi’s erg gecharmeerd van waren. Hitler en andere hooggeplaatste nazi’s werden dan ook veelvuldig rondgereden in de luxe auto’s van Mercedes. Daarnaast zag Hitler een kans om het aanzien van Nazi-Duitsland via de racerij naar een hoger niveau te tillen. De racerij zou een van zijn propagandamiddelen worden. De nazi’s steunden de auto-industrie, legden de Autobahn aan, verlaagden de belastingen op auto’s en stimuleerden autofabrikanten om mee te doen met de racerij. De nazi’s lieten graag hun voorsprong op technisch gebied zien en de autosport was er een goed podium voor. De successen voor Mercedes in de jaren ’30 waren dan ook groot met diverse Grand Prix overwinningen in 1934 en 1937 tot en met 1939.

Vrijdag gaat hij er even vrolijk mee van start!

Als je dan jezelf zo principieel uitlaat, maak dan ook alle stappen. Nee, dan zit ie morgen zonder poen.

Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 16.500,-

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Team D
€ 42.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Ansichtkaart jaren vijftig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...