Het is wat, een hype
Door: Henk-Jan Wittink

Uitgegeven op 06-11-2017 om 02:07

HIPPOLYTUSHOEF - Geweldig. Succes en Tonegido op plakplaatjes. En, dit is al jaren een dingetje, vroeger bij De Zeven Engeltjes kochten we ze al voor een kwartje per zakje. Nu krijg je ze gratis, nou ja, bij 900 Euro aan 'boeskippe' heb je je boek vol, met een beetje mazzel als je niet teveel dubbele hebt.Zo ging dat vroeger, Panini plaatjes.


Nu is het anders...

Mijn broer spaart ze al jaren. Een droom is uitgekomen, hij staat er nu zelf op. Een ramp, er missen een paar meiden uit het team van Marcel, hoe lossen we dit op?

Maar dit is ook gebeurd.

Heel Hippo plakt..... Ik moest alleen maar een ui en een wortel voor bij de gestoofde vis, dat kostte mij 40 cent. Ik kwam echter thuis met een brandblusser, twee pakjes scheermesjes en drie deo-rollers, advocaat en zeep voor drie jaar. Ik twijfelde nog even of ik Nutrilon melk zou gaan drinken i.p.v. Campina halfvol, dan heb je je boek zo vol. Buiten allemaal lieve kleine jongetjes: "Mijnheer heeft u voetbalplaatjes?" Ik: "Ja, maar die moet ik van mijn moeder aan mijn broertje geven...!"


En ik had al zeep, ik scheer me wel drie weken met 1 messie. Ik stook geen vuur en heb dus geen blusser nodig? Je koopt nu extra dingen om je album vol te krijgen. Ik stop, ik heb Patrick Mulder, Edwin Wittink, Kees Tijsen en nog wat helden, het is wel mooi zo.

Een prachtige actie van een slimme winkelier. Je zal maar van een paar tientjes in de week rond moeten komen en jouw kind wil ze ook hebben. Tja.... Wat dan?

Heb me wel gestoord aan de reacties van Co K. Hij vond dat de kinderen voor de DEKA bedelaars en irritante personen waren. Co, niet iedereen heeft DEKA centen, er zijn er ook die bij de Aldi boodschappen moeten doen om iedere dag eten op de plank te hebben.

Heb jij na zo'n 900 Euries aan boodschappen je album vol? Je mag bij mij daarna ruilen. Ik ging om boodschappen, door die plaatjes heb ik nu voor zes jaar tandpasta, zeep en wasmiddel. Leve de DEKA!

Een prachtige actie, iedereen wil de plaatjes hebben, het boek moet vol, maar het kost klauwen vol met geld.

De Pokerclub bij Henk-Jan in de boet gaat ook plaatjes uitdelen, zes in een zakje, zes leden zijn lid op de club, spaar ze alle zes. Geen dubbele in een zakje, in 1 keer klaar dus... Nu nog een winkel die ze wil uitdelen. Of niet, doen we lekker zelf en we maken geen buitenstaander rijker.
Reacties (5)
Anoniem
@2017-11-06 02:59:34
 Inderdaad een slimme actie van een winkelier om geld uit je broekzak te kloppen. Handig. Ook echt lullig voor de kinderen van mensen die geen boodschappen bij de DEKA doen maar bij de Aldi omdat dat niet anders kan.
 
Piet
@2017-11-06 03:17:14
 Vraagje aan de verenigingen Succes en Tonegido. Wat heeft DEKA aan de clubs betaald voor deze actie waaraan zij zelf heel veel aan verdienen?
 
DeKrab
@2017-11-06 12:32:41
 Volgens mij is deze speler net zo oud als Frank Rijkaard!!!
 
SON
@2017-11-06 19:14:59
 Wat een geteut weer, leuke actie, niks nieuws, al jaren geven winkeliers af en toe plaatjes uit. En als je het boek niet vol krijgt, dan heb je pech gehad.
 
nel van es
@2018-01-19 23:48:39
 henk-jan zou jij contact met mij willen opnemen
 
Reageer
Naam*:
E-mail:
|Reactie:
 
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort 5drs
€ 4.250,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 16.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...