Veel vis bij HSV Wieringen
Uitgegeven op 18-07-2011 om 09:57  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op zaterdagochtend meldden zich tien leden van Hengelsportvereniging Wieringen om de tweede competitiebaarsvissen te vissen.Dit keer waren de weergoden met de vissers,dit in tegenstelling tot vorige week toen het water met bakken naar beneden viel.

De oudste deelnemer en oud Voorzitter Piet du Pau, tevens baarskampioen 2010 was ook weer van de partij, het is geweldig om te zien, hoe deze man met zijn leeftijd nog steeds geniet van zijn hobby. Zaterdag liet hij ook nog weer eens zien hoe je baars moet vangen. Nog geen vijf seconden had hij nodig om zijn eerste baars te verzilveren op steknummer zes. In het parcours waren de vangsten wisselend, het waren de steknummers 10-9-8 en 7 waar de vis actief was. Het ging tegen de klok in, was het vorige week nog Nr1 G.Veger die met 20 baarsen winnaar werd, was het dit keer G.Beer die vorige week nog zesde werd, maar vandaag eerste werd met 45 stuks. Ook E.Broersma vorige week nog derde, moest vandaag genoegen nemen met de laatste plaats met 6 stuks. Vorige week nog tweede, nu een zesde plaats voor R.Beer met 11 stuks. Zo zie je maar weer, het blijft vissen! Voor de rest een sportieve wedstrijd met eindelijk weer eens veel vis, en alle deelnemers met vis. Door 10 deelnemers werden er 215 baarsjes gevangen.

De Uitslag;
Nr 1 G.Beer 45 stuks
Nr 2 J. Folkers 42 stuks
Nr 3 P.Rotgans 29 stuks
Nr 3 H.Bekkema 29 stuks
Nr 4 P.du Pau 22 stuks
Nr 5 G.Veger 13 stuks

De derde competitie baarsvissen is op 24 September 2011, verzamelen om 08.00 uur op het Hoekje Hippolytushoef.

Voor de vakantie is er nog 1 binnenwedstrijd te vissen, namelijk op zondag 24 juli de vierde competitie-witvissen. Verzamelen 08.00 uur bij de zandtrechter van Spaansen
aan het Noordhollands Kanaal bij de Stopenbrug.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Theo Dokter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...