Algemeen Belang Hollands Kroon opgericht
Uitgegeven op 14-07-2011 om 08:14  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Een aantal locale politieke partijen uit de fusiegemeentes van de Nieuwe Gemeente Hollands Kroon hebben de handen ineen geslagen om samen verder te gaan om een sterke lokale partij neer te zetten bij de komende raadsverkiezing van onze nieuwe gemeente.

Het zijn de partijen van Gemeente Belangen Wieringermeer, Algemeen Belang Niedorp en OW'91 uit Wieringen die gefuseerd zijn om samen op te gaan in een nieuwe partij die Algemeen Belang Hollands Kroon gaat heten. In Anna Paulowna wordt nog gezocht naar geschikte kandidaten.

Woensdag 13 juli zij de statuten van ABHK ondertekend bij Notaris Butijn in Wieringerwerf. Het bestuur van ABHK bestaat uit Jan van den Bos (Gemeente Belangen Wieringermeer) als voorzitter, Alex van Dalen (OW91) secretaris, Ben de Lange (Gemeente Belangen Wieringermeer) penningmeester, Hans Geel (Algemeen Belang Niedorp) bestuurslid en Stefan Beneker (OW91).

Verder zijn aan Algemeen Belang Hollands Kroon verbonden: Uit de gemeente Wieringermeer: Ada Staal, Rene van Tiggelen en Wim de Graaf en uit de gemeente Anna Paulowna: Frank Maartense. Verdere informatie via tel: 0646177955
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Hoelem - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...