Intern judo toernooi Asahi San
Uitgegeven op 12-07-2011 om 00:00  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen zaterdag werd er een intern toernooi bij judovereniging Asahi-San georganiseerd. Een mooie gelegenheid voor de kinderen die weinig aan wedstrijden meedoen om ervaring op te doen.


Alle deelnemers intern toernooi

Er waren 2 judokaís die voor het eerst aan een wedstrijd meededen: Justin Heuvels en Mike van Velzen. Omdat er helaas zich niet zo heel veel kinderen hadden opgegeven, waren er maar 11 deelnemers. Des al niet te min werd er onderling flink gestreden. Voor elke judoka was er een mooie beker te winnen.


links prijzen intern toernooi, rechts prijzen interne bekercompetitie

de jongste deelnemers, Fijko Slijkerman en Thijs Bosman

winnaars, Jeroen Spruit, Mike van Velzen en Maarten Doves

foto interne bekercompetitie

Ook was er die ochtend de uitreiking van de interne bekercompetitie. Het hele jaar door krijgen de judokaís 3 punten voor een gewonnen wedstrijd en 1 punt voor een verloren wedstrijd. In deze competitie behaalden de volgende kinderen een plaats: 1e plaats voor Joost Bosman met 358 punten, 2e plaats voor koen Spruit met 189 punten en 3e plaats voor Lars de Haan met 184 punten. Plaats 4 t/m 10 waren voor Thijs Bosman, Bjorn de Haan, Merlijn Busch, Kevin Nederpelt, Niek Boersen, Jeroen Spruit en Nathan van Duijvenvoorde.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
In het stof bijten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...