Zomervakantie voor gemeenteraad
Uitgegeven op 11-07-2011 om 08:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Afgelopen donderdag was de laatste vergadering van de gemeenteraad van Wieringen. De vergadering verliep vlot en zo rond negen uur kon men een borrel nemen op de vakantie.


Burgemeester en wethouders, ook wel het college genoemd.

Tijdens deze vergadering werd er stilgestaan bij een bericht uit een regionaal dagblad waarin de stichting Surplus aangaf dat het gemeentehuis als school gebruikt kan/gaat worden. Wethouder De Waal was onaangenaam verrast door dit bericht en zou op donderdag gebeld worden door de verantwoordelijke medewerker binnen Surplus. De laatste had dat echter niet gedaan. Wethouder De Waal vertelde dat er vier locaties zijn waar een zogenaamde brede school gebouwd kan worden waar al het basisonderwijs van Hippolytushoef in de toekomst kan samenkomen. Surplus had volgens het gemeentebestuur dit bericht nooit mogen laten plaatsen in de krant. Wethouder Lont was ook onaangenaam verrast door dit bericht, temeer omdat hij ook in gesprek is met andere partijen betreffende de toekomst van het gemeentehuis. Per 1 januari komt het gebouw leeg.


Nog drie keer een raadsvergadering en dit beeld is verleden tijd. Burgemeester Marjan van Kampen stond stil bij het naderen van het einde van Wieringen als zelfstandige gemeente. De laatste vergaderingen zullen volgens haar dan ook in het teken van de verkiezingen staan. Zij wenste hierna iedereen een fijne vakantie toe en sloot de vergadering.

Het is een manier om Jan van Berkum de mond te snoeren, deze lekkere hapjes van de Zingende Wielen....
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kermis bij Paul Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...