Alvitloschool neemt afscheid van juf Elly
Uitgegeven op 01-07-2011 om 20:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De leerlingen en ouders van de Alvitloschool namen vrijdag afscheid van hun juf Elly. Elly van Eekeren was 22 jaar werkzaam op de school en zette zich met hart en ziel in voor de kleuters, oftewel de groepen 1 en 2, zoals dat tegenwoordig heet. Natuurlijk werd ze verwend met cadeaus en alle groepen dansten op het zonnige schoolplein voor hun juf.


Juf Elly wordt met egards ontvangen door directeur Ap Strampel

Elly van Eekeren begon haar loopbaan in 1968 als kleuterleidster op het Zandklokje in de duinen van Den Helder. De laatste 22 jaar heeft ze met veel plezier op de Alvitloschool gewerkt. Het onderwijs is in de loop van de jaren veranderd en dat ontlokte bij juf Elly regelmatig de opmerking ,,dat is niet des kleuters’’. Niettemin is ze altijd van het werk en haar kleuters blijven genieten. Helaas is het afscheid niet een bewuste eigen keuze maar één die haar gezondheid haar oplegt.


De leerlingen zingen hun juf toe

De leerlingen wuifden juf Elly uit met dansoptredens op het schoolplein, waarvan ze samen met haar vriend Frans en haar kinderen met volle teugen genoot. Vrienden, kennissen en ouders namen vervolgens tijdens een receptie in de gymzaal afscheid. Haar afscheid is niet definitief, want volgend schooljaar keert ze vrijwillig terug in de begeleiding van een aantal kinderen die de zorg goed kunnen gebruiken.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...