Bocado bestaat 1 jaar
Uitgegeven op 31-05-2011 om 15:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op 1 juni is het alweer een jaar geleden dat Bocado haar deur opende in het kleine winkeltje in de Koningstraat. Op de 14 vierkante meter die het winkeltje ‘groot’ was was een groot assortiment te vinden.

Kees van der Welle: "In elk hoekje en op elke plank stonden de producten uitgestald en als iets er niet stond gingen we er wel naar op zoek. Dat er in een jaar veel kan veranderen wisten we wel, maar dat we binnen een jaar al zouden gaan verhuizen hadden we niet gedacht. En toch gebeurde het, want op 20 april van dit jaar openden we opnieuw onze deur, maar dit keer in de Hoofdstraat, 20 meter verderop, maar een wereld van verschil. Het assortiment kon weer uitgebreid worden en alle spullen staan nu onder 1 dak, ook de opslag, die we tot dan toe ergens anders hadden staan."


Ziet u die mooie transportfiets? Deze kunt u winnen!

Inmiddels is het assortiment alweer uitgebreid met glutenvrije producten en sinds kort ook vruchtensappen –jams en compotes van ’s lands best en natuurlijk alles zo natuurlijk mogelijk, zonder (of met zo min mogelijk) toegevoegde smaak-, geur-, en kleurstoffen.
Ook is de snijmachine in gebruik genomen en kunt u vanaf heden de kaas laten snijden.
Kwaliteit staat nog steeds voorop bij Bocado, hierin doen zij geen concessies, waardoor het wel eens voor komt dat een product niet voorradig is. Wel zullen zij altijd hun uiterste best doen om de voorraden op peil te houden, maar hierin hebben zij natuurlijk ook te maken met de leveranciers. De buitenlandse kazen bijvoorbeeld, die komen vaak bij kleine boertjes vandaan en die kunnen niet altijd aan de grote vraag voldoen.Bocado gaat ook beginnen met proeverijen voor kleine gezelschappen. De proeverij in samenwerking met kwekerij Bloeiers in Slootdorp werd een groot succes, er is besloten dat men dit vaker gaat doen. Mocht u met een groep van maximaal 10 a 12 personen interesse hebben in een mediterrane proeverij bij u thuis, waarbij Kees en Renate iets zullen vertellen over de herkomst van de producten en de toepassingen van de producten, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met Bocado op via:
info@bocado.nl of vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Dan is er nog de Bocado fiets actie, die door het succes van vorig jaar weer geprolongeerd is. Bij aankoop van een stuk Hollandse (gras) kaas kunt u het formulier invullen en maakt u kans op een transportfiets. Tijdens de jubileumweek heeft Bocado iedere dag een andere aanbieding:
Dinsdag   31  mei: De lekkerste knoflook olijven voor 1,50 per ons
Woensdag 1 juni: SmaaQ graskaas voor 5,50 per pond
Donderdag 2 juni: Alle tapenade’s voor 2,25 per ons
Vrijdag 3 juni: Overheerlijke tzaziki voor 0,98 per ons
Zaterdag 4 juni: Een zak scrocchi voor 1,50

Tevens is er voor elke klant deze week een kleine attentie.
Tot ziens bij Bocado.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vergadering op hoog niveau - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...