OpticiŽn Van Dijk dinsdag geopend
Uitgegeven op 31-05-2011 om 15:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - OpticiŽn Van Dijk heeft dinsdag de nieuwe zaak in Hippolytushoef geopend. Juist voor de Hippofeesten, maar dat is puur toeval.


Een enorme ruimte! De bezoekers keken (met of zonder bril) hun ogen uit. De voormalig slagerij biedt enorme mogelijkheden. De eerste bezoekers waren verrast over de grote oppervlakte.

OpticiŽn en eigenaar Ricardo Hertzberger met een glas uit een bril bij de slijpmachine. De winkel staat vol met moderne apparatuur.

Op deze foto ziet u Martijn Glasbergen bij de meetapparatuur. Martijn wordt het gezicht van de zaak in Hippolytushoef.

Ricardo Herzberger: "Ik heb uiteraard eerst een marktonderzoek laten uitvoeren voordat ik het besluit nam om hier een Van Dijk vestiging te openen. Het is na Julianadorp de tweede winkel welke onder de naam Van Dijk opereert. Het pand is zonder een bouwtekening ingericht. De ideeŽn kwamen vanzelf". De winkel is groot. Achterin zijn aparte ruimtes voor de ogen en binnenkort ook voor de oren! Een ruime werkplaats is in de winkel, zo ziet u de opticiŽn aan het werk terwijl hij uw bril prepareert. Voor Ä 89,-- heeft u al een complete bril inclusief glazen, ontspiegeld glas en een hardingslaag. Een varifocus bril is er al vanaf Ä 219,-- Uiteraard staat bij Van Dijk de service en kwaliteit voorop. Maar voor deze prijzen hoeft u niet meer naar de grote stad te rijden. Tegenwoordig ben je trouwens zo maar een tientje aan benzine kwijt voor een retourtje Den Helder. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op vrijdag is er koopavond.


Geheel in eigen beheer is de winkel verbouwd, een aanwinst voor Hippolytushoef.

Zaterdag is er open dag en 's avonds een officiŽle opening voor genodigden. De winkel is echter op vrijdag en woensdag normaal geopend. Ricardo: "Stom toeval dat de winkel juist voor de Hippofeesten af is. Dus die deur gaat open tijdens de jaarmarkt in het centrum!"(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vishandel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...