Asahi San
Uitgegeven op 30-05-2011 om 08:07  |  link  |  bewaar  |  print

ASAHI SAN - Zondag 29 mei werd door M.S.V. Zeemacht uit Den Helder het jaarlijkse Brug toernooi georganiseerd. Verdeeld over de dag deden 7 judoka’s van Asahi-San mee.De ochtend begon goed. Koen Spruijt en Joost Bosman gingen stevig van start. Koen wist met 3 winstpartijen tot de kruisfinale door te dringen. In de kruisfinale werd de tegenstand uiteindelijk te groot. Waarna Koen er na 2 verloren partijen uit lag. Joost Bosman was goed op stoom maar moest na 3 winst partijen vanwege een liesblessure helaas stoppen.


Koen Spruit.

Joost Bosman.

Vervolgens was het de beurt aan Merlijn Busch. Merlijn behaalde een plaats op het podium. Met 2 winst en 1 verlies werd hij 2e in zijn poule. Voor Jeroen Spruijt was de tegenstand te groot. Hij weerde zich kranig. Echter, na 3 verloren partijen was het avontuur toch over.


Merlijn Busch

‘s Middags stonden Kevin Nederpelt, Niek Boersen en Bouke Steinfort op de mat. Kevin behaalde met 3 gewonnen partijen ook de kruisfinale. Waarna het voor hem met twee verloren partijen ophield. Niek Boersen behaalde ook de kruifinale en met 2 winst en 2 verlies partijen wist hij de 3e plaats te behalen. Bouke Steinfort werd met 4 gewonnen partijen 1e.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cor en Jannie Omis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...