Dames Tonegido sluiten laatste thuiswedstrijd met winst af
Uitgegeven op 15-05-2011 om 17:55  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF Ondanks het feit dat de dames van Tonegido in de competitie nergens meer om spelen wisten zij, na een mindere eerste helft, de wedstrijd naar zich toe te trekken. Zij wonnen met 15-10 van Niedorp.

Met de vorige wedstrijden tegen Niedorp nog in gedachte begonnen de dames van Tonegido aan de wedstrijd. De dames van Niedorp weten het de dames van Tonegido iedere keer weer moeilijk te maken en dat wilden de dames deze zondag niet laten gebeuren. In de beginfase van de wedstrijd was Tonegido afwachtend en nam in de aanval niet veel initiatief. Hierdoor kon Niedorp op een voorsprong van 3-0 komen. Hierna legde Tonegido enigszins druk op de verdediging en kon langszij komen, maar bracht verder niet veel in. Het spel was redelijk statisch, waardoor Tonegido toch moeite had om de verdediging van Niedorp open te breken. Vervolgens ging het lange tijd gelijk op, maar Tonegido was het team die met een voorsprong van 7-5 de rust in ging.
Het spel van Tonegido was in de tweede helft aangenamer om naar te kijken. De dames brachten beweging in het spel en wisten nu de verdediging van Niedorp wel open te breken. Hier en daar hadden de dames een uitbraak en lieten leuk samenspel zien. De verdediging stond ook beter op zijn plaats en bleef ook op zijn plaats staan op de momenten dat de dames in ondertal speelden. Ook in ondertal wisten de dames nog tot scoren te komen en de voorsprong verder uit te bouwen. Zij gaven de winst dan ook niet meer uit handen en wonnen met 15-10.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...