Anne-Marieke uit Stroe is Quality Scout bij McDonald’s
Uitgegeven op 12-05-2011 om 17:55  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTERDAM – Vandaag en morgen vindt het derde Quality Scouts bezoek plaats. Quality Scouts zijn gewone consumenten uit heel Nederland, die een dag op pad gaan om zelf de keten van McDonald’s te bekijken: van ingrediënt op het land tot product in het restaurant.

De 28-jarige Anne-Marieke Boersen uit Stroe neemt deel aan het tweedaagse bezoek om te ontdekken hoe het proces achter de Milk Shake van McDonald’s er nu precies uit ziet. Daarvan doet zij vervolgens onafhankelijk verslag. Op deze manier wil McDonald’s de herkomst van de producten laten zien en zichtbaar maken hoeveel aandacht er wordt besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten en de bereiding van de producten.

Quality Scout Anne-Marieke Boersen vertelt: “Veel mensen zijn negatief over McDonald’s. Ik zou graag het tegendeel willen bewijzen door meer te weten te komen over de producten van McDonald’s, onder andere de herkomst.” De Quality Scouts brengen een bezoek aan een melkveehouderij in het Friese Koudum en aan een zuivelfabriek in het Belgische Lummen. Het bezoek sluiten zij af door in het restaurant met eigen ogen te zien hoe de Milk Shake bereid wordt. De Quality Scouts leggen hun bevindingen vast in een onafhankelijk verslag, dat vanaf eind mei te vinden is op www.qualityscouts.nl en in Libelle.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Eieren gooien - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...