Jongerendebat ‘Social Media’
Uitgegeven op 23-05-2011 om 00:10  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - JAR Wieringen organiseert samen met de jongerenwerker van Kern8 een jongerendebat over Social Media. Deze avond wordt op vrijdag 27 mei gehouden in Café de Harmonie aan het Kerkplein in Hippolytushoef.

Er wordt deze avond stevig gedebatteerd over het onderwerp Social Media. Presenator André Accord zal het debat in goede banen leiden. Veel jongeren zijn actief bezig met Social Media. Bijna iedereen heeft wel een profiel op Facebook of Hyves en veel ‘vrienden’ uitgenodigd. Maar zijn deze vrienden wel je echte vrienden? En wat gebeurt er als je gegevens van jezelf op internet zet? Een leuke profielfoto trekt misschien wel ‘foute vrienden’ aan. Gevaarlijk, of valt het allemaal wel mee? Social Media kent namelijk ook veel voordelen, je kunt snel netwerken en de laatste nieuwtjes horen, je mist niks meer!

Prikkelende stellingen over Social Media worden in de groep gegooid om zo ieders mening boven tafel te krijgen. Iedereen mag meedoen, de beste debater van de avond kan vette prijzen winnen, zoals kaarten voor Walibi, een abonnement op een tijdschrift naar keuze of een Zomertoer van de NS!

De Afterparty (16+) na het debat mag je absoluut niet missen, DJ Berrie haalt deze avond alles uit de kast en zorgt voor een vet feest! Gratis entree! Doe mee en kom vrijdag 27 mei a.s. naar Café de Harmonie te Hippolytushoef. Zaal open vanaf 19.30, start 20.00 uur!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Wereldwinkel. Meer info via www.jarwieringen.nl.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familie Bakker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...