Voetbalvereniging Succes organiseert het WEA jeugdkamp
Uitgegeven op 08-05-2011 om 23:14  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In het weekeinde van 14 en 15 mei organiseert de jeugdcommissie van voetbalvereniging Succes voor de 22e keer het kampeerweekeinde voor de E- en F-pupillen. Ruim honderd jeugdleden zullen ook dit jaar weer deelnemen aan het WEA jeugdkamp, dat elk jaar in mei op de velden aan de Belterlaan in Hippolytushoef wordt gehouden.

Het jeugdkamp is traditiegetrouw een waardige afsluiting van het voetbalseizoen. Twee dagen lang wordt er alleen maar gevoetbald. Op zaterdagochtend wordt er gestreden om de penaltybokaal en kan elke pupil laten zien wie het meest koelbloedig is vanaf de penaltystip. Het middagprogramma bestaat uit de Succes Footbal Fungames en een onderlinge voetbalcompetitie. De Footbal Fungames is een spelcircuit waarin de teams diverse voetbalgerelateerde spelletjes moeten doen. De voetbalcompetitie is een strijd om de eer, waarbij de verschillende teams door elkaar zijn gemixt. Zo spelen de pupillen van de E1 t/m F2 en de pupillen van F3 t/m F9 in gemixte teams tegen elkaar.Aan het eind van de middag wordt er gebarbecued waarna de teams zich gaan opmaken voor een spetterend avondprogramma, waarbij gekeken wordt welk team naast voetbalkwaliteiten ook nog beschikt over de zogenaamde X-factor. Alle 14 teams doen mee aan deze playbackshow waarin ontroerende en spectaculaire acts elkaar afwisselen.
De meeste deelnemers zullen ook na de playbackshow op de velden blijven, traditiegetrouw wordt er op het trainingsveld geslapen. Na een ongetwijfeld korte nacht staat zondag een voetbalclinic van Movella op het programma. Movella is inmiddels een goede bekende en heeft voorgaande jaren al bewezen een gevarieerd profvoetbal-programma neer te zetten.
Het voetbalweekend wordt afgesloten met pannenkoeken en de prijsuitreiking van alle onderdelen uit het weekend.


Het weekend is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Zaterdag van 9.30 tot zondag 13.00 kunt u al uw Ún onze talenten komen aanmoedigen, bijpraten met andere supporters en de sfeer proeven van voetbalvereniging Succes.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...