Asahi San nog niet helemaal uit financiŽle problemen
Uitgegeven op 08-05-2011 om 22:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het bestuur van de judovereniging Asahi-San bedankt iedereen, sponsoren, donateurs, vrijwilligers en haar leden, die zich op wat voor manier dan ook hebben ingezet om de judovereniging er weer bovenop te helpen. Zonder uw hulp was het nooit gelukt. Bedankt!

De acties voor Pasen hebben tot nu toe ongeveer Ä 1900 opgeleverd. De verkoop van obligaties stagneert een beetje. Er zijn nog 170 obligaties (= Ä 3400 ) beschikbaar. Nu staat er nog een lening open van Ä 3000, als we al deze obligaties nog kunnen verkopen dan kunnen we deze lening ook aflossen en kunnen we met een schone lei verder. Misschien wilt u zelf of kent u nog iemand die een obligatie wil kopen. Informatie en aankoop bij Peter van Hest, tel 0227-593047.

Maar we zijn er nog niet. Zo zal de Asahi-San tijdens de Hippofeestweek 2011 op zondagmiddag een sportief deel van het programma verzorgen. Wij zullen helpen bij het Westerlander dorpsfeest en gaan we fietsen met de RABO bank. Tijdens de avond4daagse zullen we, in judopak, meelopen. Verder zullen er medio september activiteiten georganiseerd worden ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan

Op de algemene vergadering, welke gehouden wordt op dinsdag 21 juni 2011 aanvang 20:30 uur in de dojo, zal het bestuur verantwoording afleggen aan haar leden. Er zijn 2 bestuursfuncties beschikbaar, te weten die van penningmeester die nu tussentijds wordt ingevuld en die van bestuurslid sponsoring/PR/media. Kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur. Onderwerpen voor de agenda kunnen tot 31 mei 2011 worden ingebracht bij het bestuur.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Zuiderzee bij de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...