Lenteklanken voor het goede doel
Uitgegeven op 06-05-2011 om 14:13  |  link  |  bewaar  |  print

Op initiatief van de lokale omroep APLokaal werd onlangs een Lente-dvd opgenomen met maar liefst vier koren uit Anna Paulowna en twee koren van Wieringen. De DVD kreeg als titel “Lenteklanken vanuit de Noordkop”.

De koren die spontaan en belangeloos aan dit project meewerkten zijn: Zangkoor Mokuz, Shantykoor Roaring Fifties, Kinderkoor Fun4Kids, Wereldvrouwenkoor Alomtonen, folkloristische zanggroep De Wieringer Sanghers en zeemansliederenkoor de Gesmeerde Kelen.
De opnamen vonden plaats op sfeervolle locaties, namelijk in de Keesschuur in Anna Paulowna en de Nicolaaskerk op Westerland.

De bedoeling van dit DVD project is om met de opbrengst twee goede doelen te steunen. De koren hebben doormiddel van stemming deze goede doelen bepaalt. De gelukkigen zijn geworden: Het dorpshuis in Westerland en de hertenkamp in Breezand

De DVD bevat maar liefst 12 liedjes, van elk koor 2 vrolijke liedjes, afgewisseld met fraaie lentebeelden uit de Noordkop. De DVD is een gevarieerde muzikale mix geworden, want de koren hebben immers ieder hun unieke stijl van zingen en presenteren.
Wellicht een leuke cadeautip voor Moederdag of een verjaardag en u doet zo ook nog indirect een schenking aan een goed doel. Eerder werd in een zelfde opzet ook al een kerst DVD uitgebracht en dit werd toen een geweldig succes. De projectdeelnemers hopen op een herhaling.

De lente DVD is vanaf vrijdag 6 mei voor € 12,- te verkrijgen bij: Expert Breezand, Bruna Anna Paulowna, “Bij de Kade” in Den Oever en Boekhandel Burghout in Hippolytushoef of via de website www.aplokaal.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Quarantaine tijdens storm - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...