Zware start seizoen 2011 voor Richard van Baaren
Uitgegeven op 05-05-2011 om 08:59  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een voorbereiding met enkele trainingen en trainingswedstrijden zijn de eerste NK wedstrijden inmiddels achter de rug. De voorbereiding verliep erg goed. De conditie laat niets te wensen over na een periode van trainen in de sportschool.De eerste wedstrijden zitten er op voor Richard van Baaren uit Hippolytushoef. Richard rijdt mee in de wedstrijden om het Nederlands kampioenschap motorcross. Hieronder leest u een verslag van Richard zijn ervaringen bij de aanvang van dit seizoen;

Richard:

De motor is ook weer goed geprepareerd dus vol frisse moed had ik zin in de eerste NK wedstrijden.
De week voorafgaand aan de eerste NK wedstrijd heb ik nog meegedaan aan een trainingswedstrijd in Emmen. De training en eerste manche verliepen erg goed. Ik werd de eerste manche netjes eerste maar in de tweede manche ging het mis. Ik was net zoals de eerste manche bezig de kopman buitenom in te halen maar dit keer kon hij het niet hebben en reed (met opzet) zo mín stuur uit mijn handen zodat ik hard terecht kwam op mijn schouder.
Eerst was ik bang dat de schouder even uit de kom was geweest maar gelukkig was dat niet het geval. Helaas was verder rijden niet meer mogelijk. Heb natuurlijk nog even hartelijk de collega rijder bedankt voor zijn sportieve rijstijl en zijn toen maar huiswaarts gekeerd.

Na meerdere bezoeken aan de fysiotherapeut en masseur zijn de eerste NK wedstrijden inmiddels achter de rug. Het rijden gaat erg goed en gemakkelijk maar door mijn geblesseerde schouder valt het niet mee goed te presteren. Ik mis de kracht in de schouder doordat spieren en enkele pezen opgerekt zijn.
Met pijnstillers heb ik de eerste 3 wedstrijden wel allemaal uit kunnen rijden maar ik baal wel ontzettend van de blessure.
Komende zondag staat de vierde NK wedstrijd op de agenda. Hopelijk gaat de genezing van mín schouder voorspoedig en kan ik zondag lekker rijden zonder hinder ervan te onder vinden.

De uitslagen van de eerste 3 wedstrijden zijn niet echt geweldig maar ik mag desondanks toch wel tevreden zijn gezien de situatie.

In de tussenstand voor het NK kampioenschap sta ik op een 19e plaats.

Zodra er meer nieuws te melden is zal ik dit zo snel mogelijk op mijn site plaatsen.

Groeten,
Richard


www.richardvanbaaren.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...