Succes 4 kampioen, nu met verslag
Uitgegeven op 02-05-2011 om 18:21  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Met een 8-3 overwinning op Schagen is Succes 4 voor de tweede maal op rij kampioen geworden.

Later meer. Op de foto ontbreken Tim Homan, Michel Jansma, Dennis Kolb, Ed Bontekoning, Bas Meijer, Marcel den Hollander, Bart Mekkelholt, Andy MacDonald en Stefan Tijsen.

Direct na afloop.
Succes 4 – SRC 5

1 mei. Dag van de Arbeid. Mouwen omhoog. Vandaag telde maar één ding. Winst. Nagenoeg de hele selectie van het vierde was er. 1 man te werk en 1 op vakantie.

45 seconden nadat de prima fluitende scheidsrechter Schouten had gefloten voor de aanvangs aftrap lag het eerste doelpunt er al in. SRC had voor de strategie gekozen om sterk counterend van start te gaan. De bal werd onderschept en kwam via een lange pass van achteruit voor de voeten van rechtsbuiten Bas Meijer die hem strak in de voeten van spits Dennis Kolb speelde. 1-0 dus. Binnen 5 minuten al kans op een 2e en 3e doelpunt, maar het keepertje deed goed mee. 8e minuut een hoge voorzet van linkshalf Bas Speijers. Deze bal werd wat teruggeblazen door de harde zijwind en waaide over iedereen heen in het doel. 2-0. Al snel volgde de 3-0 van Kolb. Mid-mid Hans Schouten scoorde fraai de 4-0. Wat is het jammer dat deze stylist stopt na dit seizoen! De eerste helft werd mooi afgesloten met de 5-0 van Tim Homan.

Na rust ging Succes 4 vrolijk verder met scoren. Het kreeg daartoe ook ongelovelijk veel kansen. Bas Meijer schoot de 6-0 erin en Kolb de 7-0. Hierna zakte de wedstrijd in. SRC maakte nog de 7-1 en 7-2. Kolb schoot de 8-2 er nog in, Tim roste de bal van 3 meter afstand voor open doel nog even snoeihard op de paal, waarna SRC de wedstrijd besloot op een eindstand van 8-3.

Een verdiend kampioenschap met, over het hele seizoen genomen, een mooi en sterk spelend Succes 4. Een hele leuke spelersploeg die mooi voetbal heel makkelijk kan inruilen voor hard werken als daar om gevraagd werd.

Hierna was het al bierend genieten van het kampioenschap. En passant kreeg de selectie van het eerste ook nog een rondje aangeboden van het vierde; 5 chocomel,
5 fristie en 1 bier voor de prima spelende Pieter Rotgans.