Sportberichten, uitslagen en programma
Uitgegeven op 23-03-2011 om 13:13  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Sport en spel op Wieringen.
In dit artikel combineren wij vanaf heden ook een aantal uitslagen met foto's. U kunt de uitslagen met foto's en bijlagen mailen naar de redactie.


(Advertentie)



Prijzen voor D.O.S. turnsters tijdens Finale Noord

Afgelopen zaterdag 19 maart vond de Finale Noord plaats voor de turnsters in de 4e divisie in De Goorn.

De negen jarige Fleur Jonkman turnster van GV DOS Den Oever had zich voor deze Finale geplaatst, zij kwam tijdens de tweede wedstrijd op die dag in actie en met succes.
Zij liet zien dat ze in dit veld van 38 turnsters zeker thuis hoorde.
Ze behaalde voor sprong een 13.00. Op brug ongelijk behaalde ze een vierde plaats met een score van 13.55. Op balk scoorde ze een vijfde plaats met een score van 13.05 en voor haar sierlijke vrije oefening waar zij een arabier flick-flack turnde behaalde ze een 12.75. Met in totaal van 52.35 mocht zij een bronzen medaille in ontvangst nemen. En behaalde zij hierdoor ruim een plaatsing voor de Regiokampioenschappen Noord-Holland, die plaats vind op 16 april aanstaande te Beverwijk.
Maar daar bleef het die dag niet bij want ook was er een bronzen medaille voor Maica Groot die haar wedstrijd turnde tijdens de 3e wedstrijd van die dag, waar een 37 tal turnsters een deel namen.
Voor haar goed uitgevoerde sprong scoorde zij een 13.20. Op het toestel brug ongelijk werd zij derde met een score van 13.60. Op de evenwichtsbalk behaalde zij een 13.20 en zij scoorde een 13.35 voor haar vloer oefening. Haar totaal score na vier toestellen zeer goed geturnd te hebben werd 53.40.


Maica Groote en Fleur Jonkman

Al eerder in het seizoen hebben DOS turnsters de Regiokampioenschappen behaald, zoals in de 3e divisie hadden Rowena de Vries en Lisa Wilms zich geplaatst.
In de vijfde divisie hebben Ellen Post en Aurel Delorme zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen Noord-Holland die op 9 april 2011 zal plaats vinden in Wormer. Maar ook Sanne Post en Kirsten Smit hebben zich bij de zesde divisie geplaatst voor de Regiokampioenschappen en die vinden plaats op 23 april 2011 te Amsterdam.
Ook dit weekend vonden op zondag 20 maart de 2e Districtscompetitie plaats van de 3e disvisie te Amsterdam.
Bij de instap turnsters turnde Rowena de Vries. Zij behaalde op sprong een 12.85. Op brug behaalde ze één van de hoogste score een 13.60. Bij de dertig tal senioren turnsters, turnden Tessa Raaijmakers en Lisa Wilms.
Tessa Raaijmakers behaalde op balk een vijfde plaats met een score van 10.25. Lisa Wilms scoorde voor haar half in en anderhalve draai uit in de lengte-as over de pegasus een vierde plaats met een score van 12.65.
Alle drie de turnsters zullen nog een 3e Districtscompetitie moeten turnen, om zich te kunnen plaatsen voor de Districtfinale competitie van 18 juni te Beverwijk. Alle drie de turnsters liggen op dit moment op de goede koers om deze finale te kunnen bereiken.


FC Formido Wieringen 1 naar Halve finale beker

De meeste spelers van Formido waren nog niet eens geboren, toen het nederlands team in 1989 de WK zaalvoetbalfinale van Brazilie met 2-1 verloor.
Saillant detail hierbij is, dat André Tielens destijds deel uit maakte van deze selectie, wat wel wordt genoemd als meest succesvolle selectie in de nederlandse zaalvoetbal geschiedenis.

Tegenwoordig speelt hij voor de Ark, en liet in de kwartfinale van de beker zien dat hij het voetballen nog niet is verleerd. Direct in de beginfase, haalde hij, na een dekkingsfout, verwoestend uit en schoot de bal in de kruising.
Mede door dit doelpunt, liep Formido eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan, Mark Schouwenaar liet de gelijkmaker dan nog aantekenen, maar na een paar minuten keek Formido alweer tegen een 2-1 achterstand aan.
Het was aan keeper Freek de Kort te danken dat de Ark niet uitliep naar een 3-1 voorsprong, Hij pareerde knap een solo actie van oud Spart´67 spits Van Loon.
Langzamerhand kreeg Formido toch meer grip op de wedstrijd, wat resulteerde in een doelpunt van Perry Manshanden. De doelman van de Ark bleef echter lastig te passeren, waarna de Ark opnieuw op voorsprong kwam.
Met nog zo´n 10 minuten te spelen, liet opnieuw aanvoerder Mark Schouwenaar de gelijkmaker aantekenen, waarna Rudo Hidden van dichtbij de 4-3 scoorde.
In de laatste minuten van de wedstrijd volgde nog een hachelijke situatie, omdat scheidsrechter van der Vuurst allereerst een speler van de Ark naar de bank stuurde, en tot ongenoegen van coach Peter Vriezema, even later Mark Schouwenaar een tijdstraf gaf na de opmerking "kom op nou `scheids´, ".
De speler van de Ark kwam echter na iets meer dan een minuut alweer in het veld, zodat tot het eindsignaal, de Ark een overtal situatie had.
Gescoord werd er echter niet meer.
Volgende week vrijdag speelt Formido in de halve finale haar wedstrijd tegen het sterke Noordkop 1.


Eerste thuisnederlaag handbalmannen Tonegido/BKC

ANNA PAULOWNA - De Polderse en Wieringer handbalmannen liepen voor het eerst thuis tegen een nederlaag aan 28-38. In een wisselvallige wedstrijd was het koploper HAVAS dat de punten verdiend mee naar Almere nam. Deze punten waren voor het jonge team van HAVAS voldoende om al voor het einde van de competitie het kampioenschap binnen te halen.

Tonegido/BKC had in de uitwedstrijd voldoende aanknopingspunten gevonden om deze wedstrijd met vertrouwen aan te kunnen vangen. In Almere speelde Tonegido/BKC één van haar betere wedstrijden maar moest door pech de punten in Almere laten.
HAVAS is als promovendus dit jaar voor het eerst in de Regioklasse en kende een ongekend goed seizoen. Al vanaf het begin van de competitie zijn zij de te kloppen ploeg. Door het verlies van de nummer 2 Smeeing/BDC op zaterdagavond bij streekgenoot VZV had HAVAS in sporthal de Veerburg maar 1 punt nodig om kampioen te worden.

Tonegido/BKC begon strijdvaardig want het liet direct zien dat ze de gasten het kampioenschap niet cadeau zouden geven. Middels snel spel was de eerste fase voor de groengelen 6-2. Helaas voor de thuisploeg werden de kansen daarna niet verzilverd. Het uiterst effectieve HAVAS verzilverde daarentegen bijna alle doelpogingen. Beide doelmannen van de thuisploeg hadden hier ook geen antwoord en moesten toezien hoe HAVAS het initiatief overnam 8-11. De thuisploeg pepte zichzelf op en kwam na twintig minuten handbal op een kleine achterstand van 11-13. Toch moest Tonegido/BKC toegeven aan de aanvalsdrift van de Almeerders. Toen ook nog Paul Schilder tegen zijn derde tijdstraf aan liep was het even slikken voor de thuisploeg want bij het rustsignaal waren de gasten verdient uitgelopen tot 14-19.

In de kleedkamer was het even geen gezellige boel. Het liep niet en het klopte niet. Coach Noordhoek liet zijn mannen een minuutje uitrazen voor dat hij het woord nam. Zoals al vaker gezegd spelen de fusiemannen tegen elkaar in plaats van met elkaar. Als Tonegido/BKC haar eigen spel ging spelen en als men elkaar als collectief steunde kon de wedstrijd nog wel een positieve wending krijgen, aldus Noordhoek.

De tweede helft begon met gelijkopgaande scores tot 16-21. Toen er een lange bal gespeeld werd door de thuisploeg op de weg gestarte cirkelspeler Remco Bakker bedacht HAVAS keeper Eelko van Eenenaam de bal te kunnen onderscheppen door zijn doel uit te komen. In zijn poging daartoe raakte hij wel of niet de inlopende Bakker aan. De nieuwe handbalregels voor uit de cirkel komende keepers zijn streng, om de inkomende spelers te beschermen mag er geen contact meer plaatsvinden. De doelscheidrechter oordeelde dat er fysiek contact tussen Bakker en de HAVAS keeper was geweest en bestrafte de laatst genoemde met een directe rode kaart. Vol ongeloof verliet van Eenenaam het veld. Extra zuur voor de keeper is dat deze een handbal verleden heeft bij zowel Tonegido als BKC. Met een andere keeper op doel en na alle commotie was HAVAS toch even uit haar spel geraakt en toen rook Tonegido/BKC haar kans. Via scores uit de hoek van van Tongerlo en Bachet kroop de thuisploeg dichterbij 19-22. De thuisploeg kon helaas de stijgende lijn niet voortzetten en viel weer terug in inconsistent spel waardoor HAVAS haar kampioen aspiratie weer terug kon vinden 20-27. Tonegido/BKC gaf zich niet geheel over en liet zien dat het over veerkracht bezat en kwam weer terug tot 25-29. Dit was achteraf gezien het laatste wapenfeit van de thuisploeg. HAVAS strafde wat slordigheden van de groengelen effectief af en bij Tonegido/BKC kwam het besef dat er aan de ongeslagen status thuis een eind kwam en liet het lopen. Bij HAVAS kwam ook het besef maar dan van het kampioenschap en ging frivool de eindfase in. De teller stopte bij 28-38. Tonegido/BKC was terecht verslagen en handbalmannen van HAVAS werden terecht kampioen doordat het zich de meest constante ploeg van de Landelijke Regioklasse D kan noemen.

Nathan Krom 6, Remco Bakker 5, Christaan van Tongerlo 3, Sebas Jellema 3, Hiske Kruiter 3, Stefan Idema 3, Senne Hiemstra 1, Gijs Bakker 1, Ben Bachet 1, Jacob Engel 1 en Paul Schilder 1


Keir Plaice wint trainingsomloop Westerklief

Winnaar Keir Plaice op weg naar de finish. Keir is Canadees en woont in Den Helder, hij is pas 19 jaar oud. Een nieuwe topper opgestaan bij het amateurwielrennen?

De achtervolgers.

De wedstrijd werd drie ronden ingekort, de finish was zodoende zo'n twintig minuten eerder dan gepland.

De prijsuitreiking was in de manage van de Wironruiters.

De renners troffen in ieder geval prima weersomstandigheden.





DAS RAAK SJOELEN
Uitslagen dinsdag 22 maart 2011- Sjoelclub DAS-RAAK
Score over 14 partijen / hoogste worp

1 ) Gerrit Tigchelaar 1705/144
2 ) Geert Snakenborg 1672/131
3 ) Bert Mennen 1469/123
4 ) Oktje Staats 1418/111
5 Hilda de Kort 1418/122
6 ) Jannie Mennen 1412/113
7 ) Hieke Koning 1347/120
8 ) Nel de Graaf 1341/108
9 ) Marina Hille 1169/109
10) San Vierbergen 1163/104
11 Mien Sneekes 1075/88
12) Lien Mostert 1072/90


A1 Kiddy World Sew kampioen met Wieringer speelsters

De A1 handbalsters van Kiddy World Sew, waarin Nicole Boersen speelt, en Sharon Klein af en toe invalt zijn zaalkampioen in de jeugddivisie geworden.


Dinsdagavond werd er in ’t Span in Wognum gewonnen. Het op de tweede plaats staande DSS uit Heemskerk kwam naar Wognum. Het verschil was 1 punt in het voordeel van Kiddy World SEW, dus bij winst zou de buit binnen zijn. Er was veel publiek naar ’t Span gekomen met spandoeken en vooral veel toeters, die zagen een veel sterker SEW. Bij de rust was de stand 17-8 en uiteindelijk werd het een mooie 32-23.
Volgende week moet er nog één wedstrijd gespeeld worden tegen VOC uit Amsterdam, maar ze kunnen door DSS niet meer worden ingehaald. Het was nog lang onrustig in de kantine van ‘t Span.
De A1 gaat dus naar het NK in de sporthallen Zuid in Amsterdam en wel op 16 april.


Jeroen Lute snelste in tweede rit NeCap-Schelphorst-competitie

WIERINGERWERF - Jeroen Lute was afgelopen zaterdag de sterkste in een sprint van een kopgroep van vier renners. Lute was samen met Ramses Bekkenk, Barry van Langen en Bauke Hylckema zo’n vijftien ronden voor het einde van de koers ontsnapt aan de aandacht van het peloton. Lute kreeg Bekkenk (2e) en Hylckema (3e) mee naar het podium. In de sprint van het peloton was voormalig Meertour-winnaar Niels Eriks met een lengte voorsprong de snelste.

De mooie weersomstandigheden inspireerden de coureurs, want vanaf de start was het een spervuur aan demarrages. Net als vorige week was Ramses Bekkenk bij nagenoeg alle ontsnappingen betrokken. De strandspecialist is zeer goed uit de winter gekomen. Maar ook Jeroen Lute en Bauke Hylckema staken hun neus veelvuldig aan het venster. En het was dan ook min of meer vooraf wiskundig te bepalen dat zij de koers zouden beheersen. Opmerkelijk was dat junior Barry van Langen zijn karretje kon aanhaken. Het peloton gooide als snel de handdoek en zodoende kon de voorsprong oplopen naar een minuut. In de sprint stond geen maat op Lute.
Met zijn tweede plaats heeft Ramses Bekkenk ook de leiding in het algemeen klassement gepakt en zal hij volgende week starten in de NeCap-leiderstrui.
Volgende week de derde wedstrijd om de NeCap-Schelphorst-competitie. Aanvang 17.30 uur.

Uitslag rit 2:
1) Jeroen Lute, 2) Ramses Bekkenk, 3) Bauke Hylckema, 4) Barry van Langen, 5) Niels Eriks, 6) Roy Lennings, 7) Michel Henrix, 8) Christiaan Ooijevaar, 9) Ton Slippens en 10) Atze Hospes.


Adrie Visser tweede in Keulen-Schuld-Frechen

Keulen. Adrie Visser is zondag als tweede geëindigd in de traditionele openingswedstrijd van het Duitse wielerseizoen, de 60e editie van Keulen-Schuld-Frechen.

De koers werd solo gewonnen door Visser's ploeggenote bij HTC-Highroad, de Amerikaanse Evelyn Stevens. Stevens had 8 seconden voorsprong op Visser, die de sprint won van het peloton. Suzanne de Goede behaalde de derde plaats.
De 100 kilometer lange koers Keulen-Schuld-Frechen slingert door de dorpjes om Keulen en gaat voornamelijk over vlakke wegen.
De vrouwen van HTC-Highroad hadden de koers stevig in handen en toonden hun tanden vanaf het begin van de koers. Het parcours leende zich echter niet echt voor ontsnappingen van kleine groepjes, reden waarom de aanval pas op zo’n 15 kilometer voor de meet werd ingezet. Visser en Judith Arndt probeerden het alleen en plaveiden zo de weg voor de sterke Amerikaanse Evelyn Stevens, die het wel solo tot de meet vol wist te houden.
In de sprint toonde Adrie Visser opnieuw dat dit jaar met haar rekening moet worden gehouden in de massasprint. Volgende week start Visser in Italie in de Trofeo Alfredo Binda, de eerste wedstrijd die meetelt voor de wereldbekerstrijd. Een lastige wedstrijd, met stevige klimmetjes


Baskerbalvereniging Break Out '88
Uitslagen:
Mix U12: Wiringherlant - Break Out: 39 - 43
Dames: Novo Stars - Break Out: 28 - 29
Heren: Volendam - Break Out 1: 51 - 42; BV Lely - Break Out 2: 59 - 25

Programma 26 maart
Sporthal Wieringen
17.30 uur: Jongens U16: Break Out - Novo Stars
17.30 uur: Mix U14: Break Out - HLB
19.00 uur: Dames: Break Out - DWV
19.00 uur: Heren: Break Out 1 - US
20.30 uur: Heren: Break Out 2 - BV Lely


v.v. Wiron

Uitslagen:
Zaterdag 19 maart:
Helder Den FC F5 - Wiron F1: 1-3
Wiron E2 - DTS E5: 1-11
DWOW E2 - Wiron E1: 4-4
Wiron D2 - BKC D2: 2-7
Wiron D1 - De Koog D1: 2-5
Texel 94 MC1 - Wiron MC1: 3-1
Opperdoes 3 - Wiron 2: 1-2

Zondag 20 maart:
Watervogels 1 - Wiron 1: 1-3
Wiron 2 - Con Zelo 2: 3-0
Wiron 3 - Con Zelo 5: 1-2
Wiron B1 - SRC B1: 3-1
Wiron DA1 - Schagen DA2: 3-0

Programma:

zaterdag 26 maart:
10:00 uur: Geel Zwart 30 F2 - Wiron F1 (vertreke 9:00 uur)
10:00 uur: Wiron E2 - DTS E4
12:00 uur: Wiron E1 - DWOW E2
11:45 uur: De Koog D1 - Wiron D1 (vertrek 9:30 uur)
11:00 uur: Wiron MC1 - Texel 94 MC1
14:30 uur: HCSC 3 - Wiron 2 (vertrek 13:30 uur)

zondag 27 maart:
14:00 uur: Winkel 1 - Wiron 1 (vertrek 12:30 uur)
14:00 uur: Wiron 2 - Geel Zwart 30 2
11:00 uur: Wiron 3 - VZV 5
10:00 uur: AGSV B1 - Wiron B1 (vertrek 9:00 uur)
12:00 uur: Wiron DA1 - W' waard DA1


v.v. Succes

Wedstrijd 26 maart Aanvang Vertrek Scheidsrechter
Succes C1 - BOL C1 13:30 Peter Singelenberg
Succes D2 - Helder Den FC D4 13:30 Martijn Lont
Succes D3 - Texel 94 D4 13:30 Antoon Vrolijk
Oudesluis E1 - Succes E2 10:30 9:30
Succes E3 - Vesdo E1 11:30 Tom de Waard
SVAP 74 E2 - Succes E4 11:00 10:00
Succes E5 - Helder Den FC E10 11:30 Vincent Vrolijk
Succes F1 - Wieringerwaard F1 9:30 Kees Posthumus
Helder Den FC F2 - Succes F2 11:00 10:00
Succes F3 - Wieringermeer F1 9:30 Tim Cornelissen
Succes F4 - Helder Den FC F4 9:30 Kevin Schouwenaar
JVC F9 - Succes F7 9:00 8:00
Succes F8 - SVAP 74 F1 11:30 Lars Willeboordse
Terreindienst: René de Kort/Dirk Jan Metselaar
Doelen: F-Leiders neerzetten en E-Leiders weghalen

Wedstrijd 29 maart Aanvang Vertrek Scheidsrechter
KSV D1 - Succes D1 18:30 17:15

Wedstrijdprogramma van zondag 27 maart
Succes 1 = Vrij
Succes 2 - SRC 3 11.00 uur L. Wierenga
Vrone 4 - Succes 3 12.00 uur
JVC 6 - Succes 4 12.00 uur Vertrek 11.00 uur
Succes 5 - VIOS W. 7 11.00 uur P. Singelenberg
Succes Da1 - Dirkshorn Da1 14.00 uur
Succes A1 - Vitesse 22 A2 11.00 uur M. Kostwinder
Succes B1 - Oosthuizen B1 14.00 uur S. Zilic
Wherevogels B3 - Succes B2 11.00 uur Vertrek 09.30 uur

Uitslagen van zondag 20 maart

Succes 1 - Winkel 1 2 - 4
Succes 2 = Vrij
Wieringerwaard 2 - Succes 3 0 - 3
Texel 94 3 - Succes 4 2 - 1
St. Boys 3 - Succes 5 2 - 0
Succes Da1 - Winkel Da3 2 - 5
Succes A1 - Koedijk A2 1 - 2
Succes B1 - Grasshoppers B1 2 - 2
Succes B2 - EVC B2 2 - 2

Uitslagen zaterdag 19 maart:
BOL C1 -Succes C1: 3 – 2
Succes D1 - KSV D1: 6 – 1
Wieringermeer D1 - Succes D2: 2 – 1
Texel 94 D4 - Succes D3: onbekend
Succes E2 - Oudesluis E1: 3 – 3
Vesdo E1 - Succes E3 onbekend
Helder Den FC E11 - Succes E5
KSV F1 - Succes F1: onbekend
Succes F2 - Helder Den FC F2: onbekend
Wieringermeer F1 - Succes F3: 2 – 4
Helder Den FC F4 - Succes F4: onbekend
DWOW F2 - Succes F5: 2 – 4
JVC F8 - Succes F6: 2 – 2
Succes F7 - Kaagvogels F1: 0 – 3
Succes F8 - Flevo F4: 0 – 9


FC Formido Wieringen

Uitslagen:
Beker: Formido 1 - de Ark 2: 4-3
Competitie:
Formido 2 - VVv58 2: 4-9
MTW 3 - Formido 4: 5-7
Formido DA1 - Klink DA1: 3-7
Hoofdklasse:
Formido 1 - De Ark 2: 4-2
Klink 1 - Old Stars 1: 5-7
United 1 - WGW 2: 12-9
WHVB 1 - BKC 1: 7-2
Noordkop 1 - Telefonia 1: 2-3

Stand:
1 Telefonia 1 19-48
2 FC Formido Wieringen 19-43
3 Noordkop 1 19-40
4 de Ark 2 19-33
5 Zeemacht 3 19-29
6 de Ark 1 19-26
7 Old stars 1 20-26
8 Klink/harmonie 1 20-26
9 United 1 19-23
10 WGW 2 19-16
11 WHVB 1 19- 9
12 BKC 1 19- 7

Programma vrijdag 25 maart:

SPORTCENTRE (beker)
20.50 uur: Formido 3 - Klink 1

WIERINGEN (beker)
21.00 uur: Formido 4 - WGW 3
21.50 uur: Formido 2 - WHVB 2


h.v. Tonegido

Uitslagen 16, 19 en 20 maart:
Tonegido R1 - Geel Zwart R1: 09 - 12
Spartanen C3 - Tonegido C3: onbekend
Tonegido E 1 - Meervogels E2: 12 - 03
Tonegido 2 - VVW 't Fortuin 3: 27 - 23
Tonegido/BKC - Havas: 28 - 38
Dwow C1 - Tonegido C2: 06 - 08

Programma:
Zaalcompetitie 27 maart: 14.00 uur: Smeeing/BDC - Tonegido/BKC

26 maart (thuis):
10:00 uur: C-Jeugd: Tonegido C2 - Con Zelo C2
10:00 uur: C-Jeugd: Tonegido C3 - Dso C4
11:00 uur: C-Jeugd: Tonegido C1 - Dso C1
26 maart (uit):
10:00 uur: D-Jeugd: JHC D1 - Tonegido D1
10:00 uur: E-Jeugd: Hollandia T E1 - Tonegido E1
20:15 uur: Dames 1: Niedorp 1 - Tonegido 1

27 maart (thuis):
11:00 uur: A-Jeugd: Tonegido A2 - Olympia A1
11:30 uur: Dames 2: Tonegido 2 - Hugo Girls 4
12:30 uur: A-Jeugd: Tonegido A1 - Vzv A2
13:00 uur: Heren 2: Tonegido 1 - Spartanen 1
13:45 uur: Heren C: Tonegido C4 - Olympia C1

28 maart (recreanten):
19:30 uur: Recreanten: Tonegido R1 - Lacom'91 R2


Hengelsportvereniging Wieringen

Programma maart en april:
Zondag 27 maart, witviscompetitie, verzamelen om 8.00 uur, zandtrechter van de firma Spaansen nabij de stolpen.
Zondag 3 April, witviscompetitie, verzamelen om 8.00 uur, zandtrechter van de firma Spaansen nabij de Stolpen.
Zondag 17 April, witviscompetitie, verzamelen om 8.00 uur, zandtrechter van de firma Spaansen nabij de Stolpen.


FC OA Klink/De Harmonie

Programma:

Sporthal Wieringen - Vrijdag 25 Maart
18.50 uur: FC OA Klink/De Harmonie C1 - WS C1
19.30 uur: FC OA Klink/De Harmonie B2 - SRC B1
20.10 uur: FC OA Klink/De Harmonie DA1 - FC Pellor/d’Oude Port DA1

Sporthal Sportlaan - Vrijdag 25 Maart
21.30 uur: HCSC 3 - FC OA Klink/De Harmonie 2 (vertrek: 20.45 uur)

Sporthal Sport Center Den Helder A Vrijdag 25 Maart
20.55 uur: Formido Wieringen 3 - FC OA Klink/De Harmonie 1 (vertrek: 20.00 uur)

Sporthal Spartahal - Maandag 28 Maart
19.00 SRC B1 - FC OA Klink/De Harmonie B2 (vertrek 18.15 uur)


WIERINGEN - ADVERTENTIE




Trouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 info@fotohenkjan.nl Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.


Ook voor studiofotografie (ook bij u thuis!) bent u bij Henk-Jan aan het juiste adres!
(advertentie)
Actueel...
24-04-2024 Auto rijdt het Ulkediep naar binnen
24-04-2024 Pieter Scheltus na stratenmaker nu campingeigenaar
24-04-2024 Resultaten Inwonerspeiling gemeente Hollands Kroon bekend
24-04-2024 Uitslagen sjoelen DAS Raak
24-04-2024 Een inspiratie dag voor vrouwen én mannen op zaterdag 11 mei 2024
24-04-2024 Westfries programma in het Bakkerijmuseum Medemblik tijdens Hemelvaart en Pinksterweekend 2024
24-04-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
24-04-2024 Biljartclub Wieringer Activiteiten Vereniging HIPP0 zomerstop
23-04-2024 Hippo Feesten 2024
23-04-2024 Overleden mevrouw Miedema
23-04-2024 Concert Ton Koopman en Klaus Mertens snel uitverkocht, cd nog te koop
23-04-2024 Oproep aan alle oud leden van voetbalvereniging Succes
23-04-2024 Senioren Hollands Kroon
23-04-2024 Jan Tijsen winnaar WK driebanden
23-04-2024 Sgeit je rijk
22-04-2024 Veteranencafé
22-04-2024 Peuterschool De Sammeltjes gingen samen de boer op
22-04-2024 Wieringer bassisten helpen Top 2000 band uit de brand
22-04-2024 Wel of geen weightgainers voor een gezonde levensstijl
22-04-2024 Asieldier van deze week konijn Ginny
22-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Wiron
22-04-2024 After Kingsday Regenboognetwerk Hollands Kroon
22-04-2024 Wieringers Willen Wel, Jaro van de Vondervoort wint eerste wedstrijd
22-04-2024 Koningsdag 2024
21-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
21-04-2024 Genoeg te bespreken tijdens de raadsvergadering
21-04-2024 Taandag bij Jan Lont
21-04-2024 Succes 2 schudt ook Woudia van zich af
21-04-2024 Succes hard onderuit bij Hugo Boys
21-04-2024 Nieuw lied van Rob Makreel geweigerd bij You Tube
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: