Bocado maakt zich op voor het voorjaarUitgegeven op 18-03-2011 om 17:25 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Kees en Renate van der Welle van Bocado zijn zich aan het voorbereiden voor het komende voorjaar. Eerste stap daarin is het bezoeken van de kaasbeurs van Verbakel en Seggelink, hun kaas leverancier. Hier waren de nieuwste trends op kaasgebied rijkelijk aanwezig.
Kees en Renate, zij bezitten met "Bocado" het kleinste winkeltje op Wieringen, maar wel die met de grootste smaken!
Er kon vol op geproefd worden zodat ze straks hun kaas assortiment weer kunnen aanpassen aan het nieuwe seizoen. Zo waren de geitenkaasjes, blauwader kazen, witschimmelkazen, rauwmelkse- en gepasteuriseerde kazen goed vertegenwoordigd. Maar ook de Hollandse boeren kazen waren weer van de partij en deze waren weer zeer smaakvol. Naast al deze kaas soorten waren er ook enkele mediterrane delicatessen te proeven van het bedrijf Ravoska, dat is overgenomen door Verbakel en Seggelink. Dit bied ons de mogelijkheid om ons nog meer te onderscheiden in smaak en kwaliteit. Een topper van Ravoska is bijvoorbeeld de verse allioli en de bospaddestoelen tapenade.
Zo blijft Bocado zich ontwikkelen en aanpassen aan de smaak van de seizoenen, want met het komende barbecue seizoen in aantocht zal er bij Bocado weer vol op keuze zijn aan lekkernijen om uw barbecue kompleet te maken. Wat dacht u van onze barbecue kruiden en onze italiaanse kruidenboterkruiden, waarmee u in een handomdraai een heerlijke kruidenboter op tafel zet.
Naast alle ontwikkelingen op het gebied van onze producten zijn er nog meer nieuwe ontwikkelingen gaande, maar daarover later meer. Bent u benieuwd naar onze wekelijkse aanbiedingen, kijk dan op
www.bocado.nl.
En bent u nieuwsgierig geworden naar alle lekkernijen, kom dan gerust eens binnenlopen op Koningstraat 4 waar altijd geproefd mag worden van de kaas en delicatessen.
Bocado, het adres voor Hollandse kaas en mediterrane delicatessen.