Verdiende overwinning Succes 1
Uitgegeven op 13-03-2011 om 17:51  |  link  |  bewaar  |  print

DIRKSHORN - Succes heeft vanmiddag verdiend van Dirkshorn gewonnen. De club van ex-trainer van Succes Michel Smit begon goed aan de wedstrijd en reeds in de tweede minuut hadden de bezoekers alle geluk toen een snoeihard schot de lat teisterde. Succes kon de bal maar moeilijk in de ploeg houden en ook aanvallend was het allemaal zeer onzorgvuldig.

Het offensief van de thuisclub leverde echter niets op en gaandeweg kwam Succes beter in de wedstrijd. De snelle spitsen Bart de Kleine en Stephan van den Heuvel bleken voor de verdedigers van Dirkshorn een ware kwelling en binnen 5 minuten stond de 0-2 ruststand door twee bekeken goals van Bart op het scorebord.
In de tweede helft eenzelfde beeld. Dirkshorn probeerde het wel, maar was machteloos in de afronding, terwijl Succes met snelle aanvalsacties veel gevaar voor het doel van keeper De Geus stichtte. Diverse kansen bleven onbenut, maar een derde goal kon niet uitblijven.
Een kwartier voor tijd besliste Maikel Hoekstra met een schitterende volley uit een slimme pass van Stan de Koning de wedstrijd: 0-3