De sportuitslagen, verslagen en het programma
Uitgegeven op 10-03-2011 om 16:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Sportberichten.

In dit artikel combineren wij vanaf heden ook een aantal uitslagen met foto's. U kunt de uitslagen met foto's en bijlagen mailen naar de redactie.


(Advertentie)



Eindelijk werd er weer eens wat gevangen bij H.S.V. De Snoek

Op de laatste dag van de wintercompetitie werd er tegen de verwachtingen in eindelijk weer eens vis gevangen.

Weliswaar alleen op de hogere dammen Op dam 1, 2 en 3 was het helemaal niets. De ongelukkige zielen die daar stonden waaronder ikzelf vingen weinig tot niets. Na anderhalf uur vissen had ik ook nog maar 3 visjes binnen zien komen. Totdat Jaap Kossen belde die op dam 6 stond samen met Paul Verhagen en mij melde dat Paul al 4 gullen van boven de 40 cm had, zelf had hij er 2. Ik zelf (ik had nog helemaal niets en er zou ook niets bijkomen die dag) ging een beetje een dip in, want een paar dagen eerder hadden Jaap en ik voor gevist om te kijken wat de beste stekken waren. Op de hoge dammen was het helemaal niets en op de lage dammen een enkel gulletje en botje vandaar onze keuze om op deze dammen te vissen. Zo zie je maar, “Niets is wisselvalliger dan een vrouw” wordt gezegd maar de visserij is een goede tweede.

Maar goed e.e.a. resulteerde in een uitslag en die was als volgt:
1 Paul Verhagen (227 cm), 2 John Beun (130 cm),3 Gerard Oltmans (117 cm), 4 Rob Zandvliet (106 cm)
Rob werd tevens winnaar van de prijs voor de kleinste vis (23 cm).

Na afloop van de wedstrijd hebben we de prijsuitreiking gedaan bij Moritz waar het weer zoals vanouds gezellig was. De nummers 1 2 en 3 van de wintercompetitie 2011 zijn geworden:
1 Theo van Ewijk, 2 Gerard Oltmans, 3 Paul Verhagen.

Jaap en ik willen alle vissers bedanken voor hun doorzettingsvermogen want dit was onze slechtste winter ooit wat de visvangst betreft en ik denk voor velen met ons. Wij hopen volgend jaar iedereen weer ingoede gezondheid terug te zien aan de waterkant



31 maal eremetaal voor turnsters van GV DOS Den Oever


Afgelopen zaterdag en zondag 5 en 6 maart vonden de toestelkampioenschappen plaats in Schagen voor de 4e,5e,6e en 7e divisie, tevens de laatste competitieronde van dit wedstrijdseizoen om zich te plaatsen voor de Finale van Rayon Noord.



Bij de instappers turnden er 26 turnsters in niveau 12.
DOS turnster Beau-Anne Meereboer behaalde op brug een zevende plaats met een score van 13.00. Op vloer scoorde zij een 13.05.
Caitlynn van den Hove uit Julianadorp behaalde op vloer een 13.25 en dit werd een vijfde plaats.
Op sprong scoorde Marije Bakker een zevende plaats met een score van 13.45. Jolyne Reitsma uit Den Oever behaalde op dit toestel 12.75
In dit zelfde niveau maar dan bij de pupillen 1, behaalde Marit Kroles uit Julianadorp een derde plaats op het toestel brug met een score van 13.35. Isis Smit uit Wieringerwerf behaalde een derde plaats op vloer met een score van 13.40. Zilveren score werd het voor Sterre van Etten woonachtig in Wieringerwerf met een score van 13.10 op de evenwichtsbalk.
Bij de pupillen 1 niveau 9 behaalde Anna Looze uit Hippolytushoef op sprong een 12.55.
Goud op brug was het voor Fleur Jonkman met een score van 13.30. Op vloer behaalde zij een tweede plaats met een score van 13.05
Bij de pupillen 2 niveau 11 behaalde Fleur Luyt een tweede plaats op het toestel brug met een score van 13.00. Met een score van 12.20 behaalde ze op de evenwichtsbalk een tweede plaats. Met haar totaalscore van 51.45 behaalde zij een tweede plaats in dit veld van 21 turnsters.
Estelle Schouten behaalde op het toestel de evenwichtsbalk een vierde plaats met een score van 12.00. Luna Werkhoven scoorde 13.40 op vloer en behaalde hier een vierde plaats mee. Marij Lont behaalde op sprong een 12.65.
23 turnsters turnden bij de pupillen 2 niveau 9, waaronder Anne-Claire Wiegman, die een overweldigende wedstrijd turnde en veel progressie toont. Zij behaalde de zilveren score op de evenwichtbalk met een score van 12.25. Op sprong met een score van 13.20 behaalde Ellen Post de gouden sprongscore en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen. Alyssa van den Hove scoorde op vloer een 12.00.
Maica Groot turnt ook in de categorie pupillen 2 maar dan in niveau 8, 4e divisie. Maica turnde een zeer sterke en foutloze wedstrijd. Op sprong behaalde ze de gouden score van 13.55. Op brug behaalde ze een tweede plaats met een score van 13.65. Ook tweede op de evenwichtsbalk met een score van 13.60. Op vloer met een score van 14.00 behaalde ze tweede plaats. Met een totaalscore van 54.80 behaalde zij in het veld van 18 turnsters ruim de 1e plaats in het totaal klassement.
Bij de jeugdturnsters turnden er 21 turnsters in niveau 8, Heloisa Gepkens uit Den Oever behaalde een vijfde plaats op het toestel sprong met een score van 11.10.
Bij de jeugdturnsters in niveau 10 behaalde Kaylee Dauven een gouden medaille op het toestel de evenwichtsbalk met een score van 12.65. Op brug behaalde ze een tweede plaats met 13.20. En met haar totaalscore van 52.00 behaalde ze ook een eerste plaats in het totaalklassement in het veld van 22 turnsters. Haar clubgenootje en vriendin Noëlle Meereboer behaalde een tweede plaats op de toestellen sprong en vloer, met een score van 13.50, resp.13.70. Op brug ongelijk scoorde zij een 12.90 en werd op dit toestel derde. Met een totaalscore van 51.75 kwam zij in het totaalklassement direct achter Kaylee te eindigen.
Nine van Dijk behaalde op sprong een 12.70 en op vloer een 12.25.
Bij de junioren niveau 7 behaalde Aurel Delorme uit Den Helder een tweede plaats op sprong met een score van 11.35 en derde op de evenwichtsbalk met 11.10. Met een totaalscore van 42.95 werd zij in deze categorie derde.
Alesha van Schie behaalde twee maal een derde plaats. De eerste was met een score van 11.30 op sprong en op vloer behaalde ze een score van 11.00.
Bij de junioren niveau 8 behaalde Kirsten Smit op sprong en brugongelijk een tweede plaats met een score van 11.30, resp.11.80. Sanne Post behaalde op sprong een derde plaats met 11.20. En ontving voor haar goede balkoefening de gouden medaille met een score van 11.80.
Ook kregen Kirsten Smit en Sanne Post tijdens deze wedstrijd te horen dat zij zich hebben geplaatst voor de Regiokampioenschappen te Amsterdam op 23 april 2011, door hun goede prestaties tijdens voorgaande voorwedstrijden.
Op zaterdag 19 maart 2011 vinden de halve Regiofinale plaats in de Goorn voor de 4e divisie. Hier hebben Fleur Jonkman en Maica Groot zich voor geplaatst. En op zondag 20 maart 2011 zullen de turnsters van de 3e divisie Rowena de Vries, Tessa Raaijmakers en Lisa Wilms hun 2e competitie turnen.



14x GOUD voor turnster G.V. Wieringen

SCHAGEN - Afgelopen weekend 5 en 6 Maart werden in Schagen de Toestelkampioenschappen Turnen georganiseerd.
Tijdens deze wedstrijd konden de meiden alleen een 1e prijs winnen per Toestel.
Zaterdag 5 Maart was het de beurt aan de Meiden in Divisie 6 en 7.
En Zondag 6 Maart was het de beurt aan de Meiden in Divisie 4 en 5.
Namens G.V. Wieringen deden dit weekend 32 meiden mee.



De Uitslagen van Zaterdag 5 Maart 2011 per Toestel:
Wedstrijd 1:
Manon Tijsen werd 1e op de Vloer.
Nelleke du Pau werd 2e op de Balk.
Esmee de Haan en Lotte de Schipper werden beide 3e op de Balk.

Wedstrijd 2:
Femke Haenen werd 2e op de Balk.
Silvia Klungers werd 1e op de Vloer en 3e op de Sprong.

Wedstrijd 3:
Sanne Langedijk werd 1e op de Sprong.
Daphne Hoes werd 1e op de Vloer en 3e op de Brug.
Shantie Haak werd 2e op de Sprong en 3e op de Vloer.
Marianne Sluiter werd 1e op de Vloer en 3e op de Sprong en Balk.
Daniëlle de Groote werd 1e op de Brug en 2e op de Sprong.

De Uitslagen van Zondag 6 Maart 2011 per Toestel:
Wedstrijd 1:
Lindsey Bakker werd 2e op de Brug.
En werd 1e op de Sprong, Balk en Vloer. Dus zij won 3 Gouden medailles!!
Maud Bakker werd 2e op de Sprong, Balk en Vloer.



Wedstrijd 2:
Lucinda de Vries werd 2e op Sprong.
Esther de Jongh werd 1e op Sprong en 2e op de Brug en Vloer.
Gwen van Kessel werd 1e op de Balk en 3e op de Vloer.
Anouk Vrolijk werd 1e op de Brug.
Roos Meereboer werd 3e op de Brug.

Wedstrijd 3:
Karin van der Vliet werd 2e op de Sprong en Balk.
Anouk Tijsen werd 3e op de Brug
Annabel Bakker werd 1e op de Vloer en 3e op de Sprong.
Manon Cornelissen werd 2e op de Sprong en Brug.
Marleen Kuut werd 1e op Sprong.


NeCap-Schelphorstcompetitie van start

WIERINGERWERF - Zaterdag 12 maart gaat de zeer succesvolle NeCap-Schelphorst-competitie op industrieterrein de Schelphorst in Wieringerwerf weer van start. De door de Stichting Meertour georganiseerde reeks van trainingswedstrijden telt dit jaar – 9 – wedstrijden.

De wedstrijden staan open voor alle licentiecategorieen vanaf 16 jaar. Ben je niet in het bezit van een licentie dan is een KNWU basislidmaatschap vereist. Dit kun je verkrijgen aan de Meertourkar bij de inschrijving.

Ook dit jaar wordt de competitie weer gesponsord door NeCap Pallets & Kisten en agrarische bewaarsystemen uit Wieringerwerf. De start en finish vinden traditiegetrouw plaats voor ‘de deur’ van NeCap. De leidertrui is weer beschikbaar gesteld door Sportswear de Groot, leverancier van Salton Sportswear.

Alle wedstrijden beginnen om 17.30 uur en er wordt vooralsnog gereden zonder KNWU-chip.
Datum (tussen haakjes het aantal ronden)
12 maart (30), 19 maart (30), 26 maart (35), 2 april (35), 9 april (35), 16 april (40), 23 april (40), 7 mei (45), 14 mei (50)



TC Hippo en TV De Vlieter organiseren het W.W.K.



Zolang de french Court Banen in de winter ook bespeelbaar zijn wordt dit toernooi van de gezamelijke tennisverenigingen gehouden. Het is een gezellig toernooi en wordt over drie weekenden verdeeld.




Afgelopen weekend werden er weer diverse leuke partijen gespeeld. Theo Klaver, onze fotograaf en Web-site maker heeft foto's gemaakt. De uitslagen zijn terug te vinden op de site van tc-hippo.nl onder w.w.k. 2011 daar staan ook meerdere foto's.

Donderdag en vrijdag worden er ook wedstrijden gespeeld, en op zaterdag 12 maart is de finaledag. Vanaf 14.00 uur zal er dan ook vis worden gebakken op het park.



Weer een nederlaag voor dames Tonegido

WERVERSHOOF – Afgelopen zondag speelden de dames van Tonegido tegen het tweede team van VVW ’t Fortuin. Waar Tonegido stiekem bij aanvang van de wedstrijd op een punt hoopte, was het VVW ’t Fortuin die met twee punten het veld verlieten. Wederom een domper voor het team van coach Minnes.

Vanaf het begin van de wedstrijd was er weinig sensatie te beleven in het spel van beide teams. Met name in het spel van Tonegido was weinig beweging te zien, waardoor de ruimte niet werd gecreëerd bij de stugge verdediging van VVW. De afgelopen weken is dit dan ook het algemene beeld bij het spel van Tonegido wat de boventoon voert. Maar na enkele minuten was daar dan het besef bij de dames. Door het loopwerk werden er ruimtes gecreëerd, hier en daar ontbrak het nog aan een goede afronding, maar Tonegido wist de aansluiting te behouden. Zij gingen rusten met 9-9.

Na de rust gingen de teams lange tijd gelijk op, maar na ongeveer tien minuten gespeeld te hebben was het VVW die het initiatief nam en zo de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Tonegido was te laat in de omschakeling en niet scherp in de verdediging en dat werd door VVW hard afgestraft. Maar met enige regelmaat stuitte de aanval van VVW op keepster Kleimeer. Zij wist de schade enigszins beperkt te houden door het goede keeperswerk. In de laatste tien minuten van de wedstrijd was er in het spel van Tonegido dan toch te zien dat zij de hoop nog niet op hadden gegeven, maar de tien minuten daarvoor hadden ze al de das om gedaan en zo verlieten zij het veld met een nederlaag. 23-18 was de eindstand.

Het algemene wedstrijdbeeld liet wel zien dat het team enigszins in een opbouwende fase zit om weer terug te komen op het niveau wat zij in de eerste helft van het seizoen speelden. Voor de dames is het dan ook van belang om in het eigen kunnen van het team te blijven geloven.


Druk weekend voor Judoka’s Asahi-San

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen weekend was het een druk weekend voor de judoka’s van Asahi-San.



Zaterdagochtend reisden Joost en Thijs Bosman af naar het 26e Koka toernooi in Friesland. Waarna ze direct weer door moesten naar Julianadorp om samen met het wedstrijd team aan te treden bij het Regio toernooi.



Zondag was het de beurt aan Koen Spruijt, Lars de Haan en Merlijn Busch. Zij deden mee aan het ontwikkelingstoernooi voor de B-pupillen in Anna Paulowna. Merlijn en Joost wisten een prijs in de wacht te slepen. Merlijn behaalde een mooie eerste plaats. Joost behaald de derde plaats Voor Lars de Haan, Koen Spruijt en Thijs Bosman was de tegenstand net even te zwaar. Zij wisten dit weekend net geen ere plaatsen te behalen.



Formido 1 naar kwartfinale beker

JULIANADORP - De nummers 1 en 2 in de stand van de Hoofdklasse zaalvoetbal, troffen elkaar vrijdag voor een bekerwedstrijd in het Trefpunt in Julianadorp. Telefonia als koploper toch favoriet in het duel tegen Formido Wieringen, kwam op een snelle 2-0 voorsprong, waar formido in de beginfase de kansen liet liggen, was Telefonia wel trefzeker.

Op het moment dat Telefonia de voorsprong leek te vergroten, scoorde Formido echter de aansluitingstreffer via Perry Manshanden. Dit was het moment dat er bij Telefonia de klad in kwam, en Formido uitliep naar een 4-2 voorsprong. De tegenstander gaf zich echter niet gewonnen, en na een zwakke fase van de Wieringers, nam Telefonia het heft weer in handen en liep zelfs uit naar een 6-4 voorsprong. Tot 2 minuten voor tijd, leek de wedstrijd op slot, totdat Rudo hidden met een vrije trap verwoestend uithaalde en de stand op 6-5 bracht. Dezelfde speler wist in een hachelijke situatie in de slotseconden de bal nog over de lijn te tikken, 6-6.

Gezien het in bekerwedstrijden om een knock-out systeem gaat, moesten er strafschoppen genomen worden.
De eerste strafschop werd benut door Rudo Hidden, waarna Freek de Kort de strafschop van Telefonia prima pakte. Mark schouwenaar en stefan veldhuis benutte evenals 2 spelers van Telefonia hun strafschop, Perry manshanden zag echter zijn inzet gestopt, waarna Telefonia weer langszij kwam.
Gelegenheidsspeler Thom Hoekstra zette in de laatste beurt Formido weer op voorsprong, maar Telefonia zag, Freek de Kort de held van de avond worden toen hij de laatste inzet van Telefonia wist te keren.

Rudo Hidden 3x
Perry Manshanden 2x
Eigen doel 1x

De volgende tegenstander is de Ark 2 dat Noordkop 2 uitschakelde.

Vrijdag 11 Maart

Veerburg
21.30 uur De Ark 2 - Formido 1
Trefpunt
19.50 uur VZN82 DA1 - Formido DA1
Wieringen
18.50 uur Formido 2 - Sierduiven 2
19.40 uur Formido 3 - Vlegels 1
20.30 uur Formido 4 - BKC 6


SJOELEN DAS RAAK
Uitslagen dinsdag 01maart Sjoelclub DAS-RAAK

Score over 14 partijen / hoogste worp

Gerrit Tigchelaar 1821/144
Geert Snakenborg 1640/128
Jill Woort 1365/121
Janny Mennen 1354/124
Bert Mennen 1349/124
Oktje Staats 1344/109
Hilda de Kort 1320/125
Nel de Graaf 1320/123
Hieke Koning 1292/108
Joke Visser 1290/110
Lien Mostert 1281/110
Ingrid Konings 1257/106
Marina Hille 1220/103
Mien Sneekes 1194/105
Alex van Vierbergen 961/ 89

Uitslagen van de sjoelclub DAS-RAAK van dinsdag 8 maart.

Naam score/hoogste worp
Gerrit Tigchelaar 1821/144
Geert Snakenborg 1640/128
Jill Woort 1365/121
Janny Mennen 1354/124
Bert Mennen 1349/124
Oktje Staats 1344/109
Hilda de Kort 1320/125
Nel de Graaf 1320/123
Hieke Koning 1292/108
Joke Visser 1290/110
Lien Mostert 1281/110
Ingrid Konings 1257/106
Marina Hille 1220/103
Mien Sneekes 1194/105
Alex van Vierbergen 961/ 89



WIRONRUITERS

Pony wedstrijd te Middenbeemster



Klasse Bixie
Stempel behaald: Sarah van den Oord, Tess van den oord, Marleen Haverkamp, Rianne Haverkamp, Dianne Bregman, 2de prijs, Nikki van der Kreeke.



WIRON
12-3-2011
10:00 Wiron F1 HCSC F3 DEN OEVER
9:00 10:00 Nieuwe Niedorp E5 Wiron E2 NIEUWE NIEDORP
12:00 Wiron E1 Succes E2 DEN OEVER
8:00 9:00 SRC D4 Wiron D2 SCHAGEN
9:00 10:00 Winkel D1 Wiron D1 WINKEL
11:00 Wiron MC1 BKC MC1 DEN OEVER
14:00 Wiron 2 (za) AFC 34 2 DEN OEVER
13-3-2011
14:00 Wiron 1 Hollandia T 1 DEN OEVER J. Rempt
10:30 11:30 Sint Boys 2 Wiron 2 SINT MAARTEN
10:45 11:30 DWOW 4 Wiron 3 WIERINGERWERF
11:30 13:00 VZV DA1 Wiron DA1 'T VELD

Bestuursdienst A. Bakker
Kantinedienst Floddersteam

Wiron F1 Geel Zwart 30 F2 DEN OEVER 6-2
DTS E4 Wiron E2 OUDKARSPEL 7-4
SRC D2 Wiron D1 SCHAGEN 5-2
SVW 27 MC1 Wiron MC1 HEERHUGOWAARD 12-0
Wiron 2 (za) Jong Holland 5 DEN OEVER Afgelast


Wiron 1 De Koog 1 DEN OEVER 2-1
Succes 2 Wiron 2 HIPPOLYTUSHOEF 2-0
Vesdo 3 Wiron 3 SCHAGERBRUG 0-6
Wiron B1 AGSV B1 DEN OEVER 4-2
Flevo DA1 Wiron DA1 MIDDENMEER 3-7


BREAK OUT

Zaterdag 12 maart 2011
Sporthal Wieringen
Mix U12
16.00 uur Break Out - HBC
Mix U14
17.30 uur Break Out - JBC/Noorderhaven
Dames
19.00 uur Break Out - US 6
Heren
19.00 uur Break Out 1 - AMVJ
20.30 uur Break Out 2 - AMVJ


Biljartclub Hippo

Uitslagen b.c.h.
A de Jong - E van Wendel 2-3
J Tijsen - R Poelman 5-2
A de Waard - P Moes 6-0
G Heuvels - B Heuvels 2-2
P Biesboer - A Hartman 0-5
P Moes - S de Jong 4-3
A Schachtschabel - P Riedeman 5-2
Stand t/m 03-03

A schachtschabel 95-48
A de Waard 92-48
G Heuvels 91-48
B Heuvels 89-48
E van Wendel 87-48
P Moes 85-50
A Hartman 83-48
J Tijsen 82-48
S de Jong 80-50
P Dijkstra 71-42
R Poelman 66-46
A de Jong 65-46
P Riedeman 46-44
P Biesboer 25-48
J Dijkstra 20-10



SUCCES
Wedstrijd 12 maart Aanvang Vertrek Scheidsrechter
Succes C1 - Helder Den FC C2 13:30 Antoon Vrolijk
VVS 46 D1 - Succes D1 10:00 8:45
Succes D2 - Dirkshorn D1 13:30 Peter Singelenberg
Succes D3 - Helder Den FC D7 13:30 Martijn Lont
Koog De E1 - Succes E1 9:45 7:45
Boot 8:30
Wiron E1 - Succes E2 12:00 11:15
Succes E3 - Geel Zwart 30 E2 11:30 Corneel Koorn
Succes E4 - SVAP 74 E2 11:30 Maarten de Kort
Succes E5 - VIOS-W E7 11:30 Donny Huiberts
Succes F1 - KSV F1 9:30 Klaas Dekker
VIOS-W F3 - Succes F2 10:15 9:00
Succes F3 - VIOS-W F4 9:30 Koen Vink
Succes F4 - DWOW F2 9:30 Tim Corneliisen
Succes F5 - BKC F6 11:30 Klaas Dekker
Succes F6 - Helder Den FC F6 9:30 Kevin Schouwenaar
Helder Den FC F10 - Succes F7 12:00 11:00
Helder Den FC F7 - Succes F8 12:00 11:00
Terreindienst: Leo Wigbout /Stefan Cornelissen
Doelen: F-Leiders neerzetten en E-Leiders weghalen

Wedstrijdprogramma van zondag 13 maart
Dirkshorn 1 - Succes 1 14.00 uur A. Stevens
ConZelo 2 - Succes 2 11.00 uur
Succes 3 = Vrij
Succes 4 - JVC 5 11.00 uur M. Kostwinder
Callantsoog 3 - Succes 5 11.00 uur
Vertrek 10.00 uur
Schagen Da2 - Succes Da1 11.30 uur
Vertrek 10.15 uur
Geel Zwart A1 - Succes A1 10.30 uur
Vertrek 09.30 uur Groep 2 rijden
Always Forward B1 - Succes B1 11.30 uur
Vertrek 10.15 uur Groep 3 rijden
Purmersteijn B3 - Succes B2 11.00 uur
Vertrek 09.30 uur


Wedstrijd 2 maart Uitslag
Vios W F1 - Succes F1 6 - 2

Wedstrijd 5 maart Uitslag
Succes C1 - JVC C1 2 - 6
SRC D1 - Succes D1 1 - 0
Helder Den FC D4 - Succes D2 -
Succes D3 - DTS D3 2 - 1
JVC E1 - Succes E1 2 - 1
DWOW E2 - Succes E2 1 - 9
Succes E3 - SRC E4 2 - 3
Succes E4 - JVC E6 3 - 6
Helder Den FC E10 - Succes E5 2 - 5
Wieringerwaard F1 - Succes F1 2 - 4
DWOW F1 - Succes F2 -
Succes F3 - Geel Zwart 30 F1 3 - 2
BKC F6 - Succes F4 -
Wieringermeer F2 - Succes F5 0 - 1
Succes F6 - Flevo F3 1 – 6
Succes F7 - JVC F9 2 - 0
SVAP 74 F1 - Succes F8 -


Uitslagen van zondag 6 maart
Succes 1 = Vrij
Succes 2 - Wiron 2 2 - 0
Succes 3 = Vrij
Succes 4 - JVC 6 11 - 0
Succes 5 - Den Helder 7 4 - 0
Succes Da1 = Vrij
Succes A1 = Vrij
Hollandia T. B1 - Succes B1 1 - 8
Succes B2 - Wherevogels B3 5 - 0

Wedstrijd 2 maart Uitslag
Vios W F1 - Succes F1 6 - 2
Wedstrijd 5 maart Uitslag
Succes C1 - JVC C1 2 - 6
SRC D1 - Succes D1 1 - 0
Helder Den FC D4 - Succes D2 -
Succes D3 - DTS D3 2 - 1
JVC E1 - Succes E1 2 - 1
DWOW E2 - Succes E2 1 - 9
Succes E3 - SRC E4 2 - 3
Succes E4 - JVC E6 3 - 6
Helder Den FC E10 - Succes E5 -
Wieringerwaard F1 - Succes F1 2 - 4
DWOW F1 - Succes F2 -
Succes F3 - Geel Zwart 30 F1 3 - 2
BKC F6 - Succes F4 -
Wieringermeer F2 - Succes F5 0 - 1
Succes F6 - Flevo F3 1 – 6
Succes F7 - JVC F9 2 - 0
SVAP 74 F1 - Succes F8 -



TONEGIDO

Uitslagen 2, 5 en 6 maart:
Tonegido R1 Geel Zwart R2 10 - 11
Tonegido E1 Schagen E1 04 - 08
Tonegido D1 Vrone D1 00 - 08
Tonegido A1 Ksv A1 22 - 13
Tonegido 2 Dynamo 1 24 - 26
BKC/Tonegido VZV 2 27 - 20
Tonegido/BKC Lacom '91 25 - 23
Dames 2 Koedijk 1 14 - 14
Vrone B2 Tonegido B1 17 - 10
Csv A2 Tonegido A2 20 - 28
VVW 't Fortuin 2 Dames 1 18 - 22

Programma 12 maart thuis
8411 10:00 C-Jeugd Tonegido C3 Sporting S C1 Michel en Jan Chantal
9799 11:00 C-Jeugd Tonegido C2 Dso C4 Wendy en Mariska Ilse
10994 11:45 C-Jeugd Tonegido C1 Hugo Girls C2 Ria en Mariska Cor
Programma 12 maart uit
1451 21:15 Heren 1 (L) L.H.V. Tonegido/BKC Jacco Noordhoek
Programma 13 maart thuis
6574 13:30 Dames 1 Tonegido 1 Vzv 3 Bertus Minnes P. Nuijens
6369 14:45 A-Jeugd Tonegido A2 JHC A2 Herja D. Swart
Programma 13 maart uit
8765 11:00 D-Jeugd Olympia D2 Tonegido D1 Marco en Monique
7225 13:00 Dames 2 Spartanen 1 Tonegido 2 Berna Wagenaar
9693 13:00 Heren 2 Csv 2 Tonegido 2 Piet Steigstra P. Stojkovic
7584 15:55 A-Jeugd Westfriezen A1 Tonegido A1 Arjan Slaghekke

Programma 16 maart thuis
10473 20:30 Recreanten Tonegido R1 Geel Zwart R1 Diana Lont Jelle


ZVV KLINK DE HARMONIE

Spothal Wieringen Vrijdag 11 Maart
21.20 FC OA Klink/De Harmonie 3 - Old Stars’77/Wiesman Verz 3


WIERINGEN - ADVERTENTIE




Trouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 info@fotohenkjan.nl Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.


Ook voor studiofotografie (ook bij u thuis!) bent u bij Henk-Jan aan het juiste adres!
(advertentie)
Actueel...
25-04-2024 De bibliotheek maakt je wereld groter
25-04-2024 Overleden de heer en mevrouw Numeijer
25-04-2024 Turnsters GV-Wieringen presteren uitstekend tijdens finaleweekend
25-04-2024 Kerknieuws
25-04-2024 Nieuwbouwplannen schoollocaties Hippolytushoef vertraagd
25-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
25-04-2024 Onafhankelijk Hollands Kroon steekt handen uit de mouwen
24-04-2024 Auto rijdt het Ulkediep naar binnen
24-04-2024 Koningsdag 2024
24-04-2024 Pieter Scheltus na stratenmaker nu campingeigenaar
24-04-2024 Resultaten Inwonerspeiling gemeente Hollands Kroon bekend
24-04-2024 Uitslagen sjoelen DAS Raak
24-04-2024 Een inspiratie dag voor vrouwen Ă©n mannen op zaterdag 11 mei 2024
24-04-2024 Westfries programma in het Bakkerijmuseum Medemblik tijdens Hemelvaart en Pinksterweekend 2024
24-04-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
24-04-2024 Biljartclub Wieringer Activiteiten Vereniging HIPP0 zomerstop
23-04-2024 Still Be Loved
23-04-2024 Hippo Feesten 2024
23-04-2024 Overleden mevrouw Miedema
23-04-2024 Concert Ton Koopman en Klaus Mertens snel uitverkocht, cd nog te koop
23-04-2024 Oproep aan alle oud leden van voetbalvereniging Succes
23-04-2024 Senioren Hollands Kroon
23-04-2024 Jan Tijsen winnaar WK driebanden
23-04-2024 Sgeit je rijk
22-04-2024 VeteranencafĂ©
22-04-2024 Peuterschool De Sammeltjes gingen samen de boer op
22-04-2024 Wieringer bassisten helpen Top 2000 band uit de brand
22-04-2024 Wel of geen weightgainers voor een gezonde levensstijl
22-04-2024 Asieldier van deze week konijn Ginny
22-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Wiron
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: