Alvitlo over-all winnaar van het schoolbasketbaltoernooi
Uitgegeven op 31-01-2011 om 08:24  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Het toernooi met (oud-) scheidsrechters van de vereniging Break Out '88 werd in de loop van de ochtend zeer goed bezocht door (groot-)ouders en leerkrachten, zodat er een gezonde en gezellige sfeer heerste.

Dat de strijd bij de jongens en de meisjes tussen de Alvitlo en de H.Henricus zou gaan was vrij snel duidelijk, al gaf De Dentele bij de jongens wel krachtig tegengas.
Doordat de Oosterlanderschool niet meedeed en De Dentele en De Branding geen meisjes genoeg hadden, was het kleine competitie. Het werd toch nog spannend, want de H.Henricus en de Alvitlo eindigden samen op de eerste plaats. De ondelinge wedstrijd was ook gelijk geŽindigd dus gaf het doelgemiddelde de doorslag: de Alvtlo 13 meer, dus de winnaar.
Bij de jongens strooide De Dentele roet in het eten van de H.Henricus, die het toernooi ongeslagen wilde winnen. De Dentele werd door deze winst derde in hun poule. De Alvitlo werd hier tweede en met 4 gewonnen wedstrijden haalde de H.Henricus het kampioenschap binnen.
Door het resultaat van de jongens en de meisjes bij elkaar te tellen kon wedstrijdleider Joop Breed met dochter Linda de wisselbeker nipt in handen van de Alvitlo geven.

Eindstanden:
De jongens: De meisjes:

1.H. Henricus 8 pnt 1. Alvitlo 5 pnt

2.Alvitlo 6 pnt 2. St. Henricus 5 pnt

3.De Dentele 6 pnt 3. De Marske 2 pnt

4.De Branding 5 pnt 4. Om de Oost 0 pnt

5.Om de Oost 4 pnt

6.De Marske 1 pnt
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...