Forse nederlaag dames Tonegido
Uitgegeven op 31-01-2011 om 14:11  |  link  |  bewaar  |  print

HEERHUGOWAARD De handbalsters van Tornado maakte afgelopen zondag korte metten met de dames van Tonegido.

Vanaf het eerste fluitsignaal speelde Tornado op hoog tempo en de schoten op doel waren zeer scherp. Tonegido daarentegen was te traag weg en kon geen potten breken in de aanval. Tornado had de verdediging goed op slot en gaven weinig ruimte weg. Binnen enkele minuten keek Tonegido dan ook al tegen een achterstand van 10-2 aan. In de verdediging was Tonegido te afwachtend en hadden geen antwoord op het goede combinatiespel van de thuisploeg. De teams gingen rusten met een stand van 17-8.

De tweede helft had weinig meer om het lijf. Tornado ging onvermoeibaar door met scoren, terwijl het spel van Tonegido als een kaartenhuis in elkaar viel. In de eerste 10 minuten van de tweede helft liet Tonegido dan nog enigszins zien dat zij als team meer konden dan dat zij de eerste helft hadden laten zien. Maar daartegen was de omschakeling van aanval naar verdediging veel te traag en Tornado profiteerde hier optimaal van. Tonegido verliet dan ook het veld met een verlies van 31-15.

Het algemene wedstrijdbeeld dat Tonegido afgelopen zondag liet zien was dat er scherpte bij het team ontbreekt en men moeite heeft om zichzelf op te peppen en er vol tegen aan te gaan als team. Aankomende zondag zullen zij de schouders er weer onder moeten zetten voor de ontmoeting in de sporthal in Hippolyshoef tegen Hollandia T.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Complete Wieringer brandweer eind jaren zestig,. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...