Brutale poging tot beroving
Uitgegeven op 20-01-2011 om 16:21  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - In de nacht van maandag op dinsdag probeerden twee mannen een 43-jarige automobilist uit Wieringerwerf te beroven. De man reed met zijn auto over de Schagerweg en zag ter hoogte van de kruising met de Industrieweg te Middenmeer twee mannen op de weg staan die met hun armen zwaaiden. De automobilist dacht dat er iets aan de hand was en stopte. De twee liepen op de auto af. Toen de 43-jarige man het portier opende hoorde hij één van de mannen zeggen dat hij geld wilde. Er werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op hem gericht. De man stapte uit zijn auto. Het voertuig werd doorzocht. Er werd niets gevonden. Er werd aangegeven aan de automobilist dat hij weg moest gaan. De man stapte hierop in zijn auto en reed weg.

Het gaat om 2 blanke Nederlands sprekende mannen in de leeftijd van 18-25 jaar, met een lengte van ongeveer 1.80 meter. Verdere bijzonderheden niet bekend. De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u dinsdagochtend op of in de omgeving van de kruising Schagerweg-Industrieweg rond bovengenoemd tijdstip iets verdachts gezien? Of heeft u anderszins informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche in Schagen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

ADVERTENTIE Het Warme Nest presenteert "Natures" dierenvoeding.


Uitbreiding in het assortiment diepvries/vers vlees. Natures Menu Barf ( biologisch diervriendelijk rauw vlees) bestaande uit 5 complete maaltijden en 3 aanvullende voedingen in 300 gram en 1 kilo verpakkingen. Gebruiksvriendelijk rauw voeder voor huisdieren. Gewoon ontdooien en serveren. Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten om het immuunsysteem te helpen. Bevat Omega 3&6 uit zalm olie, bevat micromineralen en is een rijke bron van chondroïtine, voor gezonde gewrichten en botten. Heeft natuurlijke pro-biotica en spijsverterings-enzymen om de darmgezondheid te bevorderen. Bevat gemengd fruit voor de vezels, mineralen en koolhydraten. Is hypoallergeen. Tarwegluten vrij. Vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. En heel betaalbaar.

(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...