Dames Tonegido beginnen 2011 met verlies
Uitgegeven op 10-01-2011 om 16:43  |  link  |  bewaar  |  print

’T VELD – Een oude rot in het vak, volgens van Dale iemand met veel ervaring. Op het merendeel van de speelsters van het derde team van VZV was deze uitdrukking van toepassing. Zij bepaalden de eindstand van de wedstrijd van afgelopen zondag op 21-19. Hierdoor zakt het damesteam van Tonegido terug naar een vijfde plaats.

Voor Tonegido werd het bij aanvang van de wedstrijd direct duidelijk, ruimte in de verdediging werd direct afgestraft door VZV. Maar doordat Tonegido de bal snel wist op te brengen in de aanval behielden zij in de eerste helft de aansluiting. Het scorebord liet een ruststand van 11-10 zien.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft was daar weer de welbekende dip. Een terugkerend fenomeen in het spel van de dames. In de aanval werd weinig gecreëerd door Tonegido, open doelkansen en penalty’s werden niet benut. VZV daarentegen strafte de ruimte die door het middenblok van Tonegido werd gegeven direct af. De cirkelspeelster werd keer op keer bereikt en wist zichzelf, met haar gevarieerde schot, in scoringspositie te brengen. Hierdoor keek Tonegido lange tijd tegen een achterstand van 5 doelpunten aan. Met nog 18 minuten op de klok was er een ommekeer te zien in het spel van Tonegido. De dames bewogen meer in de aanval en zochten meer de verdediging op van VZV. Hierdoor werd er een enkele keer een strafworp toegekend en zocht men ook goed de verdediging van VZV op en benutte de enkele kans die ze kregen. De ommekeer kwam alleen te laat. De ervaren dames van VZV speelden hun spel rustig uit en trokken hierdoor de wedstrijd naar zich toe met een stand van 21-19.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...