Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
Uitgegeven op 26-04-2014 om 12:04  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - (Advertentie) De aanbiedingen en nieuwsberichten van en over onze adverteerders staan vanaf nu gebundeld in één artikel. Dagelijks wordt dit bericht aangepast. Dit artikel is voor onze adverteerders een extra gratis mogelijkheid om acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen de aanbiedingen worden afgewisseld van plaats in beeld gebracht. Voor onze 'vaste' adverteerders is plaatsing in dit artikel gratis. Berichten hier geplaatst verdwijnen na een week onder "lees verder" en de nieuwste worden bovenaan geplaatst. Maximaal 1 bericht per twee weken mogelijk. Klik ook op lees verder om deze informatie te lezen.


HET WARME NEST


Nieuw in ons Biologische assortiment: Biofood Tuinvoeding voor Gazon of
Sier & Moestuin in 5 of 25 kg verpakkingen.

Organische koemest en compost, natuurlijke zeemineralen, vrij van
schadelijke nitraten, fosfaten en zouten. Veel eiwit, meer rendement.
Natuurmest bevat geen kunstmest, natuurmest haalt stikstof uit de lucht!



DE DIKKE BRIES




FORMIDO







VAN ETTEN GROENTEN EN FRUIT
PETER VAN ETTEN ZATERDAG OP HET KERKPLEIN !!!!



C.I.V.


Ook voor Nederlandse vlaggen diverse afmetingen naar de CIV!


HET WARME NEST


Wij ruimen Op: ALLE geruite kinder- en dames rijbroeken nu voor de HALVE PRIJS. Maten 116 t/m 46. Tevens alle rijsokken voor de halve prijs.


Peer & C0




UW SLAGER OTTENS




FB INHUIS




COMMANDEUR BOUWONTWIKKELING


Heeft u plannen ?
Kleine of grote verbouwplannen ?
Nieuwbouwplannen ?

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw plannen.
Samen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Neemt u eens een kijkje op onze website:
www.commandeurbouwontwikkeling.nl

Of volgt u ons op onze Facebookpagina.

Hier kunt u verschillende projecten bekijken:
* uitbreiding woning, * aanbouw garage, * aanbouw serre
* verbouwing boerderij, * opslagruimte boerderij
* bedrijfspand, * luxe onderkomen seizoensarbeiders
* nieuwbouw

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website:
www.commandeurbouwontwikkeling.nl


André Commandeur en Kevin Hovius

Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Commandeur Bouwontwikkeling
André Commandeur
Oosterkwelweg 3,
1771 MH Wieringerwerf
tel: 0227 60 06 60
E-mail: info@commandeurbouwontwikkeling.nl


Kantoor Commandeur Bouwontwikkeling



SLAGERIJ NEIDHOFER

KLIK HIER voor het jubileum artikel!


CAFE TANTE PIETJE




DIKKERTJE DAP




SCHILDERSBEDRIJF ROTGANS




SMULTARIA


Smultaria is vanaf heden ook Maandag weer de gehelen dag geopend. Ook hebben wij
weer ons veel besproken schepijs in ons assortiment keuze uit 14 smaken.



MULTIMATE



CIV DEN OEVER



EFKES KIEKE




T PLEIN

NIEUW

Nieuwe koffie voor een ouderwetse prijs.
De hele maand Maart koffie inclusief Wieringerjodekoek
voor € 3,- ter introductie van onze nieuwe DE-koffiemachine.

Vrijdag 7 Maart gaan de nieuwe openingstijden in.
Woensdag tot Zondag vanaf 12.00 uur geopend.



BESTELJEHOUT.NL



Aanbieding van Besteljehout.nl

Underlayment Elliottis T&G 18 mm 244x122cm FSC mix 70%
De underlayment plaat is afgewerkt met tong en groef. Hiermee is hij geschikt voor bijvoorbeeld (onder)vloeren, wandbekleding, verpakking en andere dragende constructies in een droog klimaat.

Plaatmaten: 244 x 122 cm
Dikte: 18 mm



Nu € 27,85 per plaat inclusief 21% B.T.W.
Deze playwood platen zijn te bestellen via www.besteljehout.nl

Altijd 5% korting bij bestellingen in de webshop!
Binnen 2 dagen op de stoep afgeleverd, op afspraak!

Staat uw bouwmateriaal niet op in de webshop, vraag dan een offerte aan via verkoop@houtenplaathandel.nl
In de gemeente Hollands Kroon gratis gebracht!


RESTAURANT 'T PLEIN



FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINK



Trouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 info@fotohenkjan.nl Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.


KEPPEL BOUW

Profiteer van de 6% BTW-regeling.
Bel 0227-591244 voor een vrijblijvende offerte!

Preventie? Wij hebben alles in huis voor een veilig huis!



HIPPO REIZEN




SCHELTUS BESTRATINGEN




C.I.V. DEN OEVER

De C.I.V. op het haventerrein in Den Oever is na bijna 60 jaar nog altijd springlevend. De winkel biedt een breed assortiment aan, van tal van scheepsbenodigdheden tot kleding en schoonmaakartikelen.



De Coöperatieve Inkoop Vereniging (C.I.V.) werd 57 jaar geleden opgericht door enkele vissers. Doel was om gezamenlijk gasolie ten behoeve van de kotters in te kopen en zo de prijs te drukken. Gasolie verkoopt de C.I.V. nog steeds. Voor de winkel ligt een ponton in de haven, waar schepen kunnen bunkeren. De C.I.V. verkoopt inmiddels vele scheepsbenodigdheden, niet alleen voor vissersschepen, maar ook voor charterschepen. Het bedrijf heeft ook een nettenmakerij op de bovenverdieping, waar netten geboet worden voor de zeevisserij en binnenvisserij.


Klompen, laarzen en schoeisel

Een rondje door de grote winkel leert, dat het assortiment heel uitgebreid is. Er is een groot deel ingeruimd voor kleding en schoeisel: Broeken, truien, vesten, jassen, (thermo) ondergoed, klompen en laarzen, maar ook zwemvesten en zuidwesters. Nieuw zijn werkschoenen in vele soorten en maten voor betaalbare prijzen. Winst maken is namelijk niet het doel van de C.I.V. Gereedschap en verf is in ruime mate aanwezig, variërend van speciale verven voor schepen tot verf voor thuis of in de tuin. Ook zijn er veel schoonmaakartikelen in grootverpakking, maar ook voor huishoudens. Daaruit blijkt al, dat de winkel van de C.I.V. niet alleen voor vissers en andere zeelieden veel te bieden heeft, maar zeker ook voor particulieren.
Zo kunnen liefhebbers er terecht voor scheepsmodellen, drijvers en andere decoraties, die met de zee te maken hebben. Nostalgisch zijn bijvoorbeeld de Enkhuizer almanak en natuurlijk de Wieringer vlag

Kortom, een bezoekje aan de winkel op het Haventerrein 3 in Den Oever is zeker de moeite waard. Parkeren kan voor de deur!
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag is de winkel van 9:00 tot 12:30 uur geopend.


FB INHUIS

HIPPOLYTUSHOEF - FB inhuis is het bedrijf van Frans Breuer. Zijn bedrijf is sinds een jaar gevestigd in Hippolytushoef. FB inhuis heeft al in menig woning het interieur een ander aanzien gegeven. U kunt bij FB inhuis terecht voor; tapijt, vinyl, pvc, laminaat, trapstoffering, raamdecoratie/binnenzonwering en insectenwering.

Frans is sinds 2012 in Hippolytushoef komen wonen. Toch is hij geen onbekende op Wieringen, want hij werkte voorheen als stoffeerder bij Woonwinkel Westerland. Toen dat bedrijf drie jaar geleden sloot begon hij voor zichzelf. Dankzij mond op mond reclame heeft hij al bij veel particulieren de woning mogen verfraaien. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe huisstijl gekregen en daarbij hoort een nieuwe naam: FB inhuis. Frans Breuer voert interieurprojecten uit. Hij levert en legt fraaie vloeren, brengt raamdecoratie aan en kan zorgen voor insectenwering.


De fraaie pvc vloer op deze foto is van de hand van FB inhuis

Frans heeft inmiddels 13 jaar ervaring en geeft graag deskundig advies, ook bij de keuze van vloeren. Hij heeft flexibele werktijden en is daarom ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar.
FB inhuis heeft geen winkel of showroom, maar komt met stalen en demo’s bij u thuis. Op deze manier kunt u het op uw gemak in de eigen omgeving uitzoeken. FB inhuis is te vinden aan de Dubbelde Skeer 5 in Hippolytushoef. Bij intresse kunt u contact opnemen, telefonisch(06-22129095) of via de mail(info@fbinhuis.nl). Bij de nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website: www.fbinhuis.nl.


VAN MOOK & BAKKER




EFKES KIEKE



Veel mensen hebben via Wieringernieuws gelezen dat je bij Efkes Kieke pakketjes kunt verzenden.
U kunt een pakketje zelf thuis online aanmaken op www.dhlforyou.nl dan zijn de kosten ook echt slechts €5.- Daarna kun je het pakket bij Efkes Kieke brengen en zorgt Lisanne dat het verstuurd wordt.


BAKKER WONING- EN PROJECTSTOFFERING



Overzicht van de showroom aan de Hofstraat 27 in Den Oever.

Rene is al vanaf zijn vijftiende jaar stoffeerder. Hij heeft vele jaren gewerkt voor de firma Dudink in Hoorn, dat is geen onbekende in de stofferingwereld. Hij kent dan ook zogezegd alle fijne kneepjes van het vak. Sinds een jaar of vijf hebben Rene en Wil thuis een mooie showroom. Hier kunnen de klanten op hun gemak alles eerst eens goed bekijken en uitzoeken. Vloerbedekking, laminaat - ook van PVC - gordijnen, vitrages. de laatste trends zijn altijd voorhanden. Omdat het geen winkel is moet u wel eerst even een afspraak maken. Dat kan via 0227 - 51 29 67.


MULTIMATE




FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINK



Trouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 info@fotohenkjan.nl Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.


ook adverteren op Wieringernieuws? Neem contact op met Henk-Jan@Wieringernieuws.nl


SLAGERIJ NEIDHOFER




De lakenvelder is herkenbaar aan de witte band tussen de voor- en achterpoten om de borst. Het zogenaamde "laken". Naast het laken is dit soort te herkennen aan de fijne bouw, daarnaast is de lakenvelder veelal kleiner van stuk dan andere Nederlandse veerassen en mogen er geen witte aftekeningen voorkomen aan kop en ledematen. Deze runderen worden vooral gehouden als zoogkoeien en voor de vleesproductie. Er zijn in Nederland ongeveer 3000 lakenvelder koeien. Smaaktesten laten zien dat het vlees van de Lakenvelder hoog scoort als het gaat om smaak en structuur. De op natuurlijke wijze geboren kalveren blijven bij de moeder tot ze in de winter op stal gaan, De lange zoog tijd en de trage groei van de lakenvelder zijn kenmerken die bijdrage tot een optimale smaak. Lakenvelder Jong Rundvlees is een seizoensproduct en is daarom alleen verkrijgbaar in de maanden April, Mei, Juni en Juli.


PRIJSVRAAG


Onze adverteerders bieden iets van hun producten of een waardebon aan. De redactie van Wieringernieuws mag hier dan een opdracht bij bedenken. Als u vervolgens een antwoord of oplossing naar een door ons opgegeven e-mail adres stuurt wordt er een winnaar uit de inzendingen geloot.


Aan onze adverteerders; u dient zelf contact op te nemen met de redactie (Henk-Jan) om een mededeling in dit artikel te plaatsen.


FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINK



Trouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 info@fotohenkjan.nl Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.


Ook voor studiofotografie (ook bij u thuis!) bent u bij Henk-Jan aan het juiste adres!


BELLO COMPUTERCURSUSSEN



HIPPOLYTUSHOEF - Bello Computercursussen start nieuwe cursussen. Op het programma staan tal van cursussen, zoals Windows, tekst verwerken, spreadsheet en database, zowel voor beginners als gevorderden.


De cursus Computergebruik voor starters is voor beginnende computergebruikers. De cursisten leren de eerste beginselen van het besturingsprogramma Windows, Internet & e-mail en tekstverwerken met Word. De kosten zijn € 289,35. Wie de eerste schreden op de digitale snelweg wil zetten of de mogelijkheden beter wil leren kennen kan in vier middagen of vijf avonden de fijne kneepjes leren. Deelname kost € 195,00. Voor de cursus is computerervaring niet noodzakelijk. De cursussen zijn inclusief cursusboek, koffie of thee en oefen-cd.
De lessen zijn in kleine groepen (maximaal 4 cursisten), desgewenst op de eigen laptop en er is dus alle aandacht voor de leerlingen. De cursussen worden op maandag- t/m woensdagmiddag of op maandag- t/m donderdagavond gegeven in de lesruimte aan de Zandkrogt 5 in Hippolytushoef of aan huis. Aanmeldingen en inlichtingen bij Bert Loos, tel.(0227)592010. Bij hem kunt U ook het volledige cursusprogramma aanvragen. Meer informatie kunt u vinden op Bello Computercursussen.
(advertentie)
Actueel...
19-04-2024 Stoommachinemuseum meimaand onder stoom
19-04-2024 Inschrijving tijdelijke spoedzoekerswoningen aan de Hoornseweg in Middenmeer
19-04-2024 Cryptobezit kinderen kan gevolgen hebben voor de belastingaangifte van het kind of zijn ouders
19-04-2024 Bloemendagen app
19-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Wiron
19-04-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
19-04-2024 Overleden de heer Dikken
19-04-2024 Kerknieuws
19-04-2024 Foto van het weekend
18-04-2024 Hollands Kroon heeft nu ook een kinderburgemeester
18-04-2024 Bloemendagen Anna Paulowna 20 tot en met 24 april
18-04-2024 Informatieavond mogelijke opvang asielzoekers Wieringerwerf
18-04-2024 Kazemattenmuseum doet mee aan het Verdedigingserfgoed weekend
18-04-2024 Still Be Loved
18-04-2024 Hippo Feesten 2024
18-04-2024 Koningsdag 2024
17-04-2024 Tussen Kunst en Kidz, hét creatieve doe-evenement in de meivakantie
17-04-2024 Stichting TechValley en Rabobank versterken samen de maakindustrie in Noord-Holland
17-04-2024 Brunel Solar Team bezocht Wiringherlant
17-04-2024 Cursistenexpositie in De Keesschuur
17-04-2024 Schildercursus in de Cultuurschuur
17-04-2024 Vragen aan het gemeentebestuur van Hollands Kroon
17-04-2024 Zondag 21 april open dag bij Boel-Skik’92
17-04-2024 Petra zingt op Koningsdag bij café Waddenzee
17-04-2024 28 april lezing in de Cultuurschuur
17-04-2024 Wieringse ook dit jaar met gedicht in Poldertuin
17-04-2024 Rondje om
17-04-2024 Verjaardagsbomen opgefleurd
17-04-2024 Meivakantie in Kasteel Radboud
17-04-2024 Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: