PARKMANAGEMENT WIERINGERMEER
Uitgegeven op 09-04-2003 om 21:45  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringermeer - De Co-operatieve vereniging parkmanagement is op 4 april 2003 na het tekenen van de statuten bij Notariskantoor Butijn officieel opgericht. De oprichting van de vereniging is een initiatief van de Industrieclub Wieringermeer en de gemeente Wieringermeer.
De statuten zijn ondertekend door de heren Bos en Vos, voorzitter en secretaris van de Industrieclub Wieringermeer, en burgemeester Spekreijse namens de gemeente.
De parkmanagementorganisatie moet ervoor zorgen dat het kwaliteitsniveau van bedrijvenpark Robbenplaat op peil wordt gehouden. Parkmanagement is één van de speerpunten waarmee de gemeente Wieringermeer een duurzaam karakter aan bedrijvenpark Robbenplaat wil geven. Parkmanagement biedt ondernemers en de gemeente de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid van beheer en onderhoud van het terrein gezamenlijk vorm te geven.
Het bestuur van de co-operatieve vereniging bestaat uit ondernemers en een afgevaardigde van de gemeente Wieringermeer en zal jaarlijks van samenstelling veranderen. In de toekomst zullen ondernemers en de gemeente het bestuur blijven vormen, zodat de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het behoud van de kwaliteit van het bedrijvenpark gehandhaafd blijft.
De ondernemers die zich op bedrijvenpark Robbenplaat willen vestigen, de gemeente Wieringermeer en de Industrieclub Wieringermeer gaan het ledenbestand van de co-operatieve vereniging vormen. De parkmanagementorganisatie start in 2004 officieel haar werkzaamheden. Vanaf dat moment starten de leden ook met het betalen van contributie.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vismeelfabriek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...